mobiles.lt

Autorius Tema: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?  (Skaityta 7404 kartus)

Neprisijungęs vetruune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vetruune
Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 16:47 »
Turiu usb laida,o diskas suluzes.Gal imanoma is kurnors parsisiusti programa,kad suinstaliuotu man siemens cx65 i kompiuteri?

Neprisijungęs auris264

Žinovas
***
Įrašai: 230 | Karma: +1/-6 | Lytis: Moteris
55 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris264
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 17:51 »
o tai kompas "nemato" telefono?
  • HTC

Manntas

Svečias
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 19:03 »
Tu nori instaliuoti tą programą kur diske buvo? Jei taip, tai manau, kad ji labai primityvi :D Gal vertėtų pasiieškoti alternatyvų, nes nemanau, kad intike galėtum rasti tą diske esančią programą. Aš asmeniškai naudoju VSFE (Vnavigator siemens flex explorer). Failų perkėlimas paprastas, panašiai kaip kompiuteryje. Programos gali paieškoti http://www.siemensmania.cz arba http://www.siemens-club.ru
O tau ką kompas neranda telefono?
Įrašyta: Gegužė 29, 2008, 19:01
gal būtų galima paieškot su programa DC++. Gal ką nors rastum

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 20:26 »
Su XP nebūtų didelių problemų, bet su Vista gali kilti. Pirma ką reikėtų išsiaiškinti, koks pas tave kabelis...šiuo atveju turiu omeny ar DCA500, ar DCA510, ar DCA540. Žinant kabelio modelį, galima tada rinktis tvarkykles ir bandyti jas tada įrašyt. Vista gali ir nelabai priimti XP tvarkykles... Tada reikėtų jau ieškot programos. Vienas iš variantų jau paminėtų yra VFSE. Jeigu VSFE nepadėtų, tada reikėtų žiūrėti į kokią SiMoCo ar *taisykles* Taigi, koks pas tave kabelis? Apie Siemens kabelius gali forume informacijos susirast.
  • SGS2

Manntas

Svečias
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 23:04 »
Jeigu draiveriai skirti xp, tai abejoju ar butų galima ką nors rasti vistai, nes višta labai kaprizinga. Nemanau, kad ir programų rastum vistai

Neprisijungęs vetruune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vetruune
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 23:07 »
Kai pajungiu laida,kompas reaguoja trumpu signaliuku.Ir viskas.O laidas manau yra DCA 540.Is aprasymo sprendziu,nes ant laido nieko neparasyta.O is kur gauti programu Vistai.Parduotuvese is manes pasisaipe,kad tokia seniena bandai i vista instaliuot?!

Manntas

Svečias
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 23:15 »
1. Jei nori sužinot koks pas tave laidas, tai pajungi laidą prie mobo ir prie kompo. Tada mobe spaudi *#06#, tada spaudi dar, tada eini žemyn ir kai surandi užrašą acc:plugged in, turi šalia būt parašyta DCA-...(kažkuris modelis).
2. Pabandyk su programa vsfe kur sakiau ar su simoco pajungt. Ar kokiu kitu eksploreriu. siemensmanijoj ir siemens club.ru info ir programų pilna, tereikia pasinaudoti linkais, kuriuos numečiau

Neprisijungęs vetruune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vetruune
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 23:30 »
Laidas tai toks koki parasiau DCA-540.Kaip dabar i tavo nurodytas svetaines einu.Gal ka rasiu

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužės 30, 2008, 00:10 »
Laidas tai toks koki parasiau DCA-540.Kaip dabar i tavo nurodytas svetaines einu.Gal ka rasiu

Bandyk siųstis šitas http://tinyurl.com/38mo2k tvarkykles. Jos skirtos Siemens ir BenQ-Siemens modelių kabeliams, tikiuos prilips ir Vista jos.
  • SGS2

Manntas

Svečias
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužės 30, 2008, 00:13 »
Žiūrėk čia http://www.siemens-club.ru/soft-explorer.php arba http://www.siemensmania.cz/programy.php?page=3 Sėkmės
Įrašyta: Gegužė 30, 2008, 00:11
Manau jei kompas leidžia kokį garsą, tai mato telefoną ir tvarkyklių nereikia, būtų bėda, jei išvis iš kompo jokių gyvybės ženklų kai mobą pajungi. Manau šiuo atveju tereikia parsisiųst programų jau mano minėtų.

Neprisijungęs vetruune

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vetruune
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužės 30, 2008, 16:48 »
Aciu visiems uz patarimus.Parsisiunciau programa is www.siemens-club.ru.Galiu tik nuotraukas persikelti,bet jau ir tas gerai. :D :)

Neprisijungęs Vazis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 112 | Karma: +9/-0
25 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Vazis
Ats.: Kaip prijungti CX65 Windows Vista aplinkoje?
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 09, 2009, 09:18 »
Kad prijungti CX65 su DCA540 prie pc su Vista, nereikia papildomu drivers, nes jie atsiunciami per windows update, bet tada instaliuojamas tik kaip modemas. O jei failu persikelimui tai is Mobile Phone Manager reiketu isirasyt tik phone explorer, be visos likusios programos. Tada My computer prie visu disku atsirastu Phone Explorer piktograma. Prijungus telefona, galima po jo atminti narsyti kaip po paprasta diska.