mobiles.lt

Autorius Tema: Padekit del Nustatymu ;(  (Skaityta 4720 kartus)

Neprisijungęs dieselll

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dieselll
Padekit del Nustatymu ;(
« Įrašytas: Liepos 24, 2008, 19:42 »
Neseniai nusipirkau Nokia 3120 classic ir sugalvojau įsijungti wap'a! Atsisiunčiau nustatymus teleMaximos bet juos gaunu kaip paprasta sms ir nerandu kur juos įrašyti rankiniu būdu! Nuėjau i Nokia saloną bet ten mane pasiuntė velniop  :laugh: Po to dar pasikapstęs telefone. manau, radau kur įrašyti nustatymus tačiau tai man nelabai pavyksta todėl prašau padėkit!  :eek:

Štai visi mano pasirinkimai telefone:

Meniu - parametrai - saranka - asm. sarank. param. - Naujas rinkinys

Narsykle:

Paskyros pavadinimas: Mano Narsykle
Pradinis tinklapis:http://
Vartotoja vardas:
Slaptazodis:

Prieeigos tasko parametrai:

Pagalbinis serveris: Isjugtas / Ijungas
           Ijungtas: Pagalbinio serverio adresas:
                                  Pagalbinio serverio prievadas:
Duomenu nesmena: Paketiniai duomenys/ GSM duomenys
       paketiniai duomenys: Paketiniu duomenu prieeigos taskas: Internet
                          Tinklo rusis: IPv5 / IPv6
                          Atpazinimo budas: Paprastas / Saugus
                          Vartotojo vardas:
                          Slaptazodis:
       GSM duomenys: Prieeigos numeris:
                        Atpazinimo budas: Paprastas / Saugus
                                       Duomenu rysio rusis: Analoginis / ISDN
                                       Duomenu rysio spata: Automatinis / 9600 / 14400 / 19200 / 28800
                                       Vartotojo vardas:
                        Slaptazodis:
                               Rodyti Terminalo langa: Taip / Ne

ka as zinau:

homepage: http://wap.maxima.lr
ip: 213.226.131.133
Tiekejas: Gprs
APN: wap

PADEKIT!!!  :'(
:)

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Padekit del nustatymu
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 24, 2008, 22:39 »
Susizinok GPRS priegos taska, koks adresas ir sakyciau problema isspresta
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D

Neprisijungęs dieselll

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus dieselll
Ats.: Padekit del Nustatymu ;(
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 25, 2008, 10:00 »
O, kaip man tai padaryti?  :)
:)

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Padekit del nustatymu
« Atsakymas #3 Įrašytas: Liepos 25, 2008, 14:31 »
Net nežinau, per google pabandyk paieškot, arba skambink į info:)
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Padekit del Nustatymu ;(
« Atsakymas #4 Įrašytas: Liepos 25, 2008, 15:11 »
na ko nori...cia telemaxima :) neina tos zinutes automatiskai irasyt. turi rankiniu budu susikonfigint. pabandysiu is atminties padet :eik i parametrai - sarankos parametrai - asmenin. sarank parametrai. sukurk nauja. o tada i narsykle - parametrai - sasankos parametrai. na zodziu bandyk :) parasyk ar gavos :)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Brazas

Žinovas
***
Įrašai: 248 | Karma: +0/-2 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Brazas
Padekit del nustatymų
« Atsakymas #5 Įrašytas: Liepos 26, 2008, 15:13 »
YOO, kiek supratau jam pačių nustatymų dar reikia:) pats tai nežinau iš kur juos gaut, dabartinėse nokiose nebereik jokių IP įvedinėt, užtenka pradinį tinklalapį ir GPRS prieigos tašką
  • Nokia E50; Nokia 1600 (dužęs ekranas); SE W200i
Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi:D