mobiles.lt

Autorius Tema: Mumija: drakono imperatoriaus kapas  (Skaityta 4325 kartus)

Neprisijungęs VaVis

Žinovas
***
Įrašai: 340 | Karma: +4/-1 | Lytis: Vyras
49 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus VaVis
Mumija: drakono imperatoriaus kapas
« Įrašytas: Rugpjūčio 02, 2008, 12:10 »
Mumija: drakono imperatoriaus kapas
Mummy: Tomb of the Dragon Emperor





 Trečiosios "Mumijos" dalies veiksmas vyksta Azijos platybėse: nuo Kinijos iki Himalajų kalnų. Į naujus nuotykius vėl leidžiasi nenuorama archeologas Rikas O'Konelis (akt. Brendanas Fraseris), jo žmona Evelin (šioje dalyje ją vaidina nebe Rachel Weisz, o iš "Pašėlusių kojočių" pažįstama Maria Bello), jų sūnus Aleksas (akt. Luke'as Fordas) ir nuolat po kojomis besipainiojantis Evelin brolis Džonatanas (akt. Johnas Hannah).

Šaunioji ketveriukė, visai to nenorėdama, iš amžinojo miego prikelia žiaurų ir negailestingą Drakono Imperatorių (akt. Jet Li), valdžiusį Kiniją prieš daugiau nei du tūkstančius metų. Tuomet prakeiktas galingos burtininkės (akt. Michelle Yeoh), su visa savo 10 000 vyrų kariauna imperatorius buvo sutramdytas, o jo žiaurus viešpatavimas nutrauktas.

Dabar, pažadintas iš savo miego, trukusio amžių amžius, Drakono Imperatorius pakyla į naują kovą ir tikisi užvaldyti pasaulį. Archeologo šeimai teks sustabdyti prisikėlusią mumiją ir rasti būdą, kaip ją vėl nuvaryti į kapą...

( www.forumcinemas.lt )

Filmas lyg ir geras, tačiau su efektais jau persistengė, magijos ir pan, net yra sniego žmonių  :biggrin:
 Manau pirmoji "Mumijos" dalis buvo geriausia, antroje dalyje "įkišo" tą žmogų-skorpioną, kurio manau ten nereikėjo, trečioje ... magija.. ,bet juk Kinijoje siužetas vyksta..be magijos ir fantazijos jie negali gyvent  O|-)

Filmui skirčiau : 7/10

+++ kažkokia negyva šita Filmų sekcija   :laugh: Na , bet čia ne "Filmai.lt"  :)
« Paskutinį kartą keitė: Rugpjūčio 02, 2008, 16:43 sukūrė SieraGold »
  • SE W760