mobiles.lt

Autorius Tema: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?  (Skaityta 19991 kartus)

Neprisijungęs Lawas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Lawas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\\\'u ?
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 11:58 »
zinok saugoju kitur bet ten jo neisaugoja kas gali buti o taip noriu sawo wav pasidaryt....... :-\\\\
as esu as :D

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus OpinionDSC
Ipso facto
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\\\'u ?
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 12:32 »
O cia kartais ne tas atvejis kai reik direktorijos nekeist, o tik failo pavadinima modifikuot?
Has anything you've done made your life better?

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\\\'u ?
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 13:45 »
Man tai viska normaliai konvertuoja. Nesvarbu kuri vieta kompe ar koks pavadinimas, net nzn ka daugiau pasiulit  ???
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\\\'u ?
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 15:12 »
gal pavadini tokiu paciu pavadinimu kaip pradinis failas manau tiap neina
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs AMDGedas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 68 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus AMDGedas
cx65
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\\\'u ?
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasario 06, 2005, 00:21 »
man eina vadint ka kur ir kaip nori. input pazymi tai ka nori konvertint, output pavadini ir viskas. per sekunde viskas ore :)
cx65 + 41 soft + com cabel (org) + WinXP

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #25 Įrašytas: Kovo 12, 2005, 16:57 »
Cia galima rast ~300 wav'u ;) http://www.symbian4lt.tk/ Ir dar sio bei to :)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs LeBronas

Naujokas
*
Įrašai: 15 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus LeBronas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #26 Įrašytas: Rugpjūčio 04, 2005, 20:21 »
Man irgi neina su sox_gui kai jau viska nustatau vietas spaudziu convert ir trumpam ismeta windowns langa bet neatsiranda wav failas  ??? padekit ka daryt?  :-\

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #27 Įrašytas: Rugpjūčio 04, 2005, 20:44 »
Ar tikrai viska gerai darai ???
Output wav nurodai, input nurodai kitur kad su output wav nesikirstu ir Convert :)
Pabandyk parsisiust SOX_GUI is naujo ( http://wyshniukas.noriu.net ) :)
  • SGS2

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #28 Įrašytas: Rugsėjo 15, 2005, 17:26 »
Klausant su MME Total garsas svarus, zemi nepleso ausiniu...bet jei bandai per garsiakalbi visai kitas reikalas...patys zinot koks buna garsas.
Tai va man klausimas kyla: kaip nuimt kai kuriuos garsus (zemus, aukstus ir tt.) kad butu galima ir normaliai per garsiakalbi?
Nes kartais klausant gera daina ar seta, erzina kad krebzda ausyse toks nesvarus garsas :)
  • SGS2

Neprisijungęs Unguriukas

Žinovas
***
Įrašai: 464 | Karma: +3/-33 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Unguriukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #29 Įrašytas: Rugsėjo 15, 2005, 17:32 »
Tai yra paprasciausiai programos su kuriomis gali visokius navarotus daryt bet vat nepasakysiu per kokia. Tiesa per nero 6 eina kaskokius daryt reikia isbandyt.

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #30 Įrašytas: Rugsėjo 15, 2005, 20:15 »
Tai yra paprasciausiai programos su kuriomis gali visokius navarotus daryt bet vat nepasakysiu per kokia. Tiesa per nero 6 eina kaskokius daryt reikia isbandyt.

Unguriukas kad galima su software ir as zinau, bet man reikia konkreciau...kokia funkcija ar kazkas panasaus, kazkokio mazo kabliuko uz kurio galeciau uzsigriebt :)
  • SGS2

Sitaz

Svečias
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #31 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2005, 15:44 »
kas zinot ish kur parsisiut sox_gui? bukit zmones pasakykit ish anksto lb dekoju!!!!! :( :-\

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #32 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2005, 15:57 »
kas zinot ish kur parsisiut sox_gui? bukit zmones pasakykit ish anksto lb dekoju!!!!! :( :-\

http://www.wyshniukas.noriu.net/Siemens/Software/SOX%20GUI.rar
  • SGS2

Neprisijungęs D3

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 55 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus D3
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #33 Įrašytas: Rugsėjo 23, 2005, 08:44 »
Cool edit pro 2 :) as ja naudoju ir gan normaliai viskas gaunas :)

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Kur gaut/pasidaryt WAV\'u ?
« Atsakymas #34 Įrašytas: Vasario 07, 2006, 09:24 »
http://mysiemens.tik.lt ikeliau ~200 .wav jau padarytu.
Siuskites kol galit, nes paskui istrinsiu ;D
  • SGS2