mobiles.lt

Autorius Tema: Skype  (Skaityta 10060 kartus)

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Skype
« Įrašytas: Vasario 05, 2005, 00:53 »
Atsiprasau kad isibroviau i si irasa bet kitaip neisejo
Kad visi suprastu apie ka kalba tai bandau paaiskint:
Zakix norejo kad prie ICQ MSN ir kt butu pridetas zenklelis SkypeMe

Atsakau kad to padaryti nepavyks, nes reiktu keisti forumo koda koo mes negalime daryti nes bus pazeista forumo licensija


nu as ir gal uz tai bet kad pas amane kompas neoavelka skpe kai kalbi el ada vapse pastringa
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 05, 2005, 15:06 sukūrė CRONUS »
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: Taisyklės
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 01:44 »
Tai tavo pc uz 486 levesni? Ar skaicefke naudojies? :D Nesamone, turi net minimaliausias pc vezt skype. Gal pas tave internetas per letas skyp\\\'ui? Skype reikalauja kazkokio minimalaus greicio, nzn kokio
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
***
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: Taisyklės
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 11:21 »
Nu Skype programa tikrai neitu ant 486. Skype reikalavimai minimalus: Win 2000 ar Win XP, 400 MHz, 128 MB RAM. + internetas ir vieta kompe (savaime aisku). Nezinau ar tu paleistum Win XP ant 486!
  • S5

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: Taisyklės
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 13:43 »
XP ant 486 nepaleistum ir nepalaisciau :) Tai koks tavo pc ir koks internetaskad nelabai skype paveza?
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs zhukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 123 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zhukas
Ats.: Taisyklės
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 14:51 »
internas nekaltas dsl takas pas mane 512 greictis tipo megas pareina per minute kaskur o kompas 600hz  256 ramo cia kaskas kujovai gal su draivais *nzn* vapse kompas tiap zeurie pastringa kai atsiliepi kadneimano net ctrl+alt+del :D kol sumasto 100 apkrovima rodo :S kaskokia nesamone nu nzn bet nelaai man ir riekalinga tas skype
CX65 dca510 FW41 WIN2000
padekime vienas kitam o ne vienas ant kito

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
***
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: Skype
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasario 05, 2005, 21:52 »
Su tokiu pc turetu normaliai veikt  ??? tikriausiai kazkas ne taip sureguliuota arba tikrai, kokie driveriai netinka ar dar kas. (buna kad ant sustriausiu pc koks \\\"s\\\" zaidimas trukcioja)
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Yukinari

Naujokas
*
Įrašai: 14 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Yukinari
I will meet you again... My Siemens CX65
Ats.: Taisyklės
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 11, 2005, 07:13 »
Tai tavo pc uz 486 levesni? Ar skaicefke naudojies? :D Nesamone, turi net minimaliausias pc vezt skype. Gal pas tave internetas per letas skyp\\\'ui? Skype reikalauja kazkokio minimalaus greicio, nzn kokio
Pas mane 10kb/s i uzseni o skype eina per sawo serveri pokalbiai nu man uztenka nera lago nieko :]
Not Enought Space For my beutiful Sig :P

Neprisijungęs osiris_nr1

Naujokas
*
Įrašai: 29 | Karma: +0/-4 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus osiris_nr1
Nokia N-gage QD
Ats.: Skype
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 16, 2006, 03:04 »
nu pas mane senukas kibiriukas bet intikas greitas tai problemu neturiu :P
Nokia N-gage QD MMC 256mb

  • www.vaizdelis.lt

Neprisijungęs Gumis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 65 | Karma: +2/-9 | Lytis: Vyras
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gumis
se k800i |
Ats.: Skype
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 17, 2006, 17:14 »
Pjaunasi garso draiveriai del to ir labai lagint pradeda...
  • neatsimenu :D
yyyy

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1309 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: Skype
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 17, 2006, 17:52 »
na ka as znau
pas mane integruota Realtek kazkokia 8 kanalu ir Creative Audigy 6 kanalu
garsas per Creative, mikrafas i Realtek (nes audigy Line In uzimtas nuo TV Tiunerio)
jokiu bedu :-\
Paveikslėlių talpinimas: Imgur

  • nieko gero

Neprisijungęs haumeriux

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 75 | Karma: +0/-8 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus haumeriux
Ats.: Skype
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjo 27, 2006, 21:07 »
pas man kompas tai 700 mhz ir 256 ram ir skype eina kuo puikiausiai...nu kai kalbi tai kompas lagina siektiek..:/ as kompa kai priziuriu ner nei vieno viruso ir snipo tai viskas veike tvarkoj ir niekas nestringa...:)
SE K750i

  • MOBILES.lt

Neprisijungęs CRONUS

Administratorius
*
Įrašai: 1309 | Karma: +146/-1 | Lytis: Vyras
51 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus CRONUS
Ats.: Skype
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjo 28, 2006, 13:59 »
Galite savo APRAŠYME nurodyti savo Skype vardą (po Svetaines URL), tačiau statusas nebus rodomas
jau ir statusą rodo ;)
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 05, 2006, 07:55 sukūrė CRONUS »
Paveikslėlių talpinimas: Imgur