mobiles.lt

Autorius Tema: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas  (Skaityta 34429 kartus)

Neprisijungęs blacktop

Naujokas
*
Įrašai: 21 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
10 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus blacktop
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausio 21, 2009, 18:27 »
Ten tas failas ne customize, dabar pabandyk telefoną atnaujinti su SEUS ir manau SEUS turi padaryti tau customizę ir viskas susitvarkys.. (dėl to neesu įsitikinęs,bet pabandyk,nes nieko blogo tikrai nepadarysi)
viskas susitvarko, bet LT nera. Gal kas žinot kai įsivest į w595 LT kalbą?
  • c902, w595

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 21, 2009, 18:29 »
Ten tas failas ne customize, dabar pabandyk telefoną atnaujinti su SEUS ir manau SEUS turi padaryti tau customizę ir viskas susitvarkys.. (dėl to neesu įsitikinęs,bet pabandyk,nes nieko blogo tikrai nepadarysi)
viskas susitvarko, bet LT nera. Gal kas žinot kai įsivest į w595 LT kalbą?
Na matyt tau reikia tinkamos customize,  bet kurios aš niekur nemačiau.. O dėl lietuvių kalbos,tai principas toks: įrašai BALTIC main, fs failus ir BALTIC customizę ir būna ta LT kalba...
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs blacktop

Naujokas
*
Įrašai: 21 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
10 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus blacktop
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausio 21, 2009, 18:37 »
Ten tas failas ne customize, dabar pabandyk telefoną atnaujinti su SEUS ir manau SEUS turi padaryti tau customizę ir viskas susitvarkys.. (dėl to neesu įsitikinęs,bet pabandyk,nes nieko blogo tikrai nepadarysi)
viskas susitvarko, bet LT nera. Gal kas žinot kai įsivest į w595 LT kalbą?
Na matyt tau reikia tinkamos customize,  bet kurios aš niekur nemačiau.. O dėl lietuvių kalbos,tai principas toks: įrašai BALTIC main, fs failus ir BALTIC customizę ir būna ta LT kalba...
tą tai suprantu... dabar mėginsiu tą customize su A2 CDA File Generator v1.03.exe pasidaryt  ;), gal kas išeis..
Įrašyta: Sausis 21, 2009, 18:36
nauja bėda, kodėl pasleidžiant A2 CDA File Generator v1.03.exe išmeta šią lentelę? ->




« Paskutinį kartą keitė: Sausio 21, 2009, 18:41 sukūrė blacktop »
  • c902, w595

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausio 21, 2009, 18:44 »
Prisegu failą Customize BALTIC padarytą su A2 CDA File Generator. Kur įkelti jau pats susirask.
  • SGS2

Neprisijungęs blacktop

Naujokas
*
Įrašai: 21 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
10 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus blacktop
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausio 21, 2009, 19:56 »
Prisegu failą Customize BALTIC padarytą su A2 CDA File Generator. Kur įkelti jau pats susirask.
dėkoju, tuoj išmėginsiu.
Įrašyta: Sausis 21, 2009, 18:50
viską padarau kaip reikia bet vistiek išmeta ->
Konfigūravimo klaida. Kreipkitės į tinklo operatorių ar paslaugų centrą.
pamėginau po to vėl su SEUS atnaujinti, bet LT kalbos nebelieka nei kvapo  :'(
Įrašyta: Sausis 21, 2009, 19:19
Tikslas pasiektas  :D. Po 2 dienų praleistų googlej ir įvairiuose forumuose pagaliau įsivedžiau LT kalbą ant SE w595. Reikėjo redaguoti custimoze failą taip:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<customization>
  <info>
    <cda-number>1200-9951</cda-number>
    <model>W595</model>
    <language-variant-name>Lietuviu</language-variant-name>
  </info>
</customization>

toliau viską atlikau pagal TRASh aprašyta būdą, tada įjungus išmeta Konfigūravimo klaida. Kreipkitės į tinklo operatorių ar paslaugų centrą. , bet atnaujinus su SEUS lieka LT kalba ir viskas veikia idealiai.

Noriu padėkoti, kad užvedė ant teisingo kelio šiems nariams : TRASh, smiriukas ir Wyshniukas.
 


  • c902, w595

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 17:53 »
Tam ir yra sis forumas,kad padet isprest GSM aparatu problemas ;)
O del A2 Generator,jis tau nepasileido del to,kad jo veikimui butinas DotNetFramework 2.0 arba naujesnis.Is microsoft'o galima parsisiust.

Neprisijungęs Itex999

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Itex999
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 21:21 »
Gal kas netycia turit w890 Baltic customize? aciu

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #27 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 21:47 »
Gal kas netycia turit w890 Baltic customize? aciu

Štai, jau pats įsikelsi kur reikia.
  • SGS2

Neprisijungęs Itex999

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Itex999
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #28 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 12:12 »
kur isikelt rasiu, aciu:)

Neprisijungęs troopis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus troopis
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #29 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 17:49 »
Sveiki. Ieskojau ant SE G502i Customize bet neradau  :-[ Gal kas isjusu netycia turi ?
Poto noriu pries perasant FW pasidaryti kopija GDFS kaip butu galima pasidaryti ta kopija ?
Su Setool2 ziurejau bet ten nera modelio G502, kokiu da butu programu kurios galetu padaryti GDFS kopija  ???

Dekuj is anksto.!

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 19:32 »
Del customize http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=538&linkid=2454
Negi taip sunku pasinaudot duotom nuorodom?Kad ir nesupranti rusu,gali pasinaudot Google Translate...DB3150 kolkas neeina daryt GDFS backup'o.Ir jei viska pagal instrukcijas darysi,tikrai neuzlenksi ragelio :)

Neprisijungęs troopis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus troopis
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #31 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 22:32 »
Del customize http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=538&linkid=2454
Negi taip sunku pasinaudot duotom nuorodom?Kad ir nesupranti rusu,gali pasinaudot Google Translate...DB3150 kolkas neeina daryt GDFS backup'o.Ir jei viska pagal instrukcijas darysi,tikrai neuzlenksi ragelio :)

Nu nepaglavojau apie topse.ru nors rusu suprantu, bet vat turiu dar klausima cia tas customize yra Omnitel Lithuania o nebus taip kad prisiris man prie Omnitelio  ??? ::) P.S tlf pirktas uzsieni nes pats gyvenu ten tai delto ir klausiu...

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 23:20 »
Tikrai neprisiris.Tik bus omnitel tema :D

Neprisijungęs newerno

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 194 | Karma: +63/-0
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus newerno
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #33 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 23:44 »
na va jau galima ir a2 platforma flashint free beliko tik atrisimas na dziaugiuosi savo tautieciais kad padeda vieni kitiems a ten kur as gyvenu zmones tikrai nesumanus tokiam dalykui na ne visi bet dauguma tai vat dar karteli saunuoliai  :) :police:

Neprisijungęs troopis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus troopis
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 10:23 »
Tikrai neprisiris.Tik bus omnitel tema :D

TRASh Dekuj tau kad padejai, kokia diena reiks isbandyti Flashinti tlf..

Nors tiek gerai, nes zn pagalvojau drug da prisiris bet cia jej tema tik bus tai gerai ataip ataip ta tema pasikeisti gali na dakarta dekuj tau uz suteikta pagalba ir info  ;)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #35 Įrašytas: Vasario 04, 2009, 20:06 »
A2 platformos telefonai atsirisa tik permament budu,t.y. visam laikui :) be jokiu patch ir t.t...
Dauguma tautieciu nezino kaip ka daryt su GSM aparatais,del tokiu zmoniu ir gaunu pinigu :D

Neprisijungęs troopis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus troopis
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Vasario 05, 2009, 14:06 »
Dar noreciau paklausti.. Ant G502i C mygtukas yra on/off , nes kaip parasyta laikyti nuspaudus C ir ikisti USB kabeli.. bet ant G502 ka rejktu spausti ? kad viskas veiktu ? Dekuj is anksto

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #37 Įrašytas: Vasario 05, 2009, 15:47 »
2ir5 vienu metu.

Neprisijungęs troopis

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus troopis
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #38 Įrašytas: Vasario 05, 2009, 16:12 »
2ir5 vienu metu.

Dekingas tau tikrai labai aciu kad padejai !!

Smagu kaip yra tokiu maloniu zmoniu kurie sutejkia pagalbos ir isamios info !

Neprisijungęs Altec128

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +4/-0 | Lytis: Vyras
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Altec128
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Vasario 05, 2009, 21:22 »
Vaikstinejau po youtube :) Ir radau idomu dalyka. http://www.youtube.com/watch?v=cyvrw6ttxok&feature=related .Gal kas zino kaip galima padaryt toki dalyka ant w910? ;D
  • w810i,w800,t610,k800,k810,w760,w910,c60,3310,3110c,3230