mobiles.lt

Autorius Tema: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas  (Skaityta 34481 kartus)

Neprisijungęs Itex999

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Itex999
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #40 Įrašytas: Vasario 11, 2009, 18:29 »
Vaikstinejau po youtube :) Ir radau idomu dalyka. http://www.youtube.com/watch?v=cyvrw6ttxok&feature=related .Gal kas zino kaip galima padaryt toki dalyka ant w910? ;D
ka tu is ten nori pasidaryt?

Neprisijungęs Altec128

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +4/-0 | Lytis: Vyras
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Altec128
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #41 Įrašytas: Vasario 12, 2009, 15:03 »
Kad vizualizacijos ikonas butu didesnis negu standartinis
  • w810i,w800,t610,k800,k810,w760,w910,c60,3310,3110c,3230

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #42 Įrašytas: Vasario 12, 2009, 19:20 »
Su SE Multimedia layout gali susikurt sau patinkancia Walkman player isvaizda. :)

Neprisijungęs Itex999

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Itex999
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #43 Įrašytas: Vasario 13, 2009, 11:54 »
Kad vizualizacijos ikonas butu didesnis negu standartinis
Prisegiau faila . Reikia kelt i TPA\SYSTEM\LAYOUT. Sekmes :)

Neprisijungęs Altec128

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 144 | Karma: +4/-0 | Lytis: Vyras
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Altec128
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #44 Įrašytas: Vasario 19, 2009, 16:27 »
Gal kas zino kaip i w910 reikia irasyt vkp failus?
  • w810i,w800,t610,k800,k810,w760,w910,c60,3310,3110c,3230

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #45 Įrašytas: Vasario 19, 2009, 16:48 »
Manau,kad dar tokios galimybės net nėra..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #46 Įrašytas: Vasario 21, 2009, 19:13 »
Imanoma,bet patch neveiks kai tel perkausi.Runtime patcher vadinasi java programele,kuria paleidus iraso patch i RAM.

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #47 Įrašytas: Kovo 03, 2009, 19:45 »
Iskilo klausimas ar galima butu perasyti db3150 (w302) perasyti softa pwz i w610(db2020). Matote yra tox minusas ant to tlf jame yra sagem'o softas tad jis nenuskaito elementariu se temu. Ir seip nesmagu kai turi kaskoki hibridini telefona su sagem wardu.:( p.s. tlf panasus. Ta prasme funkcijos tos pacios.
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #48 Įrašytas: Kovo 04, 2009, 21:52 »
Palyginimui: Ar galima idet Intel proca i AMD motinine? Arba i kalkuliatoriu irasyt Windows?
Pasinaudok google.com pries klausdamas...Ir apie daug yra info,kokius SE galima crossflashint.. :)

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #49 Įrašytas: Kovo 04, 2009, 22:30 »
Palyginimui: Ar galima idet Intel proca i AMD motinine? Arba i kalkuliatoriu irasyt Windows?
Pasinaudok google.com pries klausdamas...Ir apie daug yra info,kokius SE galima crossflashint.. :)
Nereikia kritikuoti. O kuo tos platrformos skiriasi wiena nuo kitos? Atleiskit uz kwaila klausima.;)
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #50 Įrašytas: Kovo 05, 2009, 17:23 »
A2 platforma saugesne,daugiau visokiu pribumbasu (Wi-Fi/WLAN,GPS,TV ir kt,vos ne symbian :D) Greitesniu cpu ir daugiau ramu.Bent man tiek zinioj apie ju skirtumus :)
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 05, 2009, 17:28 sukūrė TRASh »

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #51 Įrašytas: Kovo 05, 2009, 21:25 »
Bet ant w302 nera nei GPS, nei Wi-Fi:(
Įrašyta: Kovas 05, 2009, 21:24
Bet ant w302 nera nei GPS, nei Wi-Fi:(
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #52 Įrašytas: Kovo 05, 2009, 23:04 »
O as ka nors apie W302 sakiau? Prasei db2020 ir db3150 skirtumu,gavai,ramus buk :D
W302 yra Sagem telefonas su SE zenkliuku,tad nieko neprigalvosi jam.
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 19, 2009, 18:31 sukūrė TRASh »

Neprisijungęs ActiveX

Naujokas
*
Įrašai: 46 | Karma: +4/-0
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ActiveX
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #53 Įrašytas: Rugpjūčio 03, 2009, 20:17 »
O kokius failus, be customize_upgrade, dėti į /tpa/preset/custom aplanką? Ir iš kur juos atsisiųsti?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #54 Įrašytas: Rugpjūčio 03, 2009, 21:10 »
O kokius failus, be customize_upgrade, dėti į /tpa/preset/custom aplanką? Ir iš kur juos atsisiųsti?

Tiesiog Customize_upgrade.xml pervadink į Customize ir įkelk į tą katalogą. Patį Customize reikėtų susigeneruoti su A2CDAGenerator ar kažkas panašaus, yra http://mobiles-lt.4shared.com
  • SGS2

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #55 Įrašytas: Rugpjūčio 30, 2009, 18:59 »
Manau būtų gerai, kad šis tut'as būtų iškeltas į viršų temų, nes jis gana reikalingas, o dabar reikia jo ieškoti. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #56 Įrašytas: Rugsėjo 01, 2009, 18:34 »
Tikrai gerai butu :)

  • uzeik pažėt foto ;D

Neprisijungęs owizzz

Žinovas
***
Įrašai: 407 | Karma: +5/-0 | Lytis: Vyras
70 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus owizzz
Mėgstu fotkint xD |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #57 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2009, 17:50 »
gal sioj temoj kas zinos :D
kai jungiu c510 prie a2uploaderio, kaip spaudziu file system tools, va ka raso:

Citata
ChipID:E800,EMP protocol:0401
 
PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0053
Elapsed:6 secs.



o va dabar kaip spaudziau identify va ka raso:
Citata
ChipID:E800,EMP protocol:0401
 
PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0053
Elapsed:7 secs.

krc nieko neina pamodint vargsui... ka siulot? kame beda gali buti?
  • 86255931*
:police:! Dėk [ + ] ! :police:

A35-C236-M55(S55)-L6-E398(3210)-W810i(T226)(C100)-K800i-K810i-P1i-W950i-W810i-W910(w200i)-N81 8gb-(1110i)-C510-C901-G900-w100i spiro    O|-)

Neprisijungęs zygis112

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 86 | Karma: +2/-1
29 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zygis112
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #58 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2009, 20:13 »
Pas tave cid53. O mano c510 cid52 ir gerai. modint galima.

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB3150/DB3210 (A2) Flashinimas +FS modinimas
« Atsakymas #59 Įrašytas: Rugsėjo 03, 2009, 20:48 »
Imeciau v3 a2uploader'i, kuris palaiko cid53 flash'inima,fs modifikavima,tik nera kolkas fs backup'o funkcijos. Meginkit ar veikia,pas mane nera siuo metu A2 aparato. :)