mobiles.lt

Autorius Tema: Nokia LT kalbos įdiegimas  (Skaityta 201105 kartus)

Neprisijungęs xxmarciusxx

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 74 | Karma: +2/-2
17 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus xxmarciusxx
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 16:41 »
koks yra 6300 juodo regiono kodas gal zinote kas, aisku lietuviskas :D aciu

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasario 02, 2009, 18:00 »
koks yra 6300 juodo regiono kodas gal zinote kas, aisku lietuviskas :D aciu

0554519 RM-217 EURO-E ALL BLACK LATIN
  • SGS2

Neprisijungęs vytiune

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vytiune
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 00:17 »
iskur galima gauti N96 lt regijono koda ir kaip ji instaliuoti

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 00:47 »
iskur galima gauti N96 lt regijono koda ir kaip ji instaliuoti

0543718 BALTIAN - Warm Titanium
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9450.msg63163.html#msg63163
  • SGS2

nerka0605

Svečias
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasario 11, 2009, 18:11 »
aciu uz unstrukcija suveike ir esu laimingas , tik galvoju dabar kodel as to nepadariau pries puse metu ???

Neprisijungęs leplepas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leplepas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasario 12, 2009, 13:15 »
kodel man kai ijungiu programa neranda telefono?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasario 12, 2009, 13:27 »
kodel man kai ijungiu programa neranda telefono?

Na priežasčių gali būti daug. Apie kokį mes čia telefoną kalbam? Windows sureaguoja į prijungtą kabelį kaip ir telefonas?
  • SGS2

Neprisijungęs leplepas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leplepas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #27 Įrašytas: Vasario 14, 2009, 12:39 »
kodel man kai ijungiu programa neranda telefono?

Na priežasčių gali būti daug. Apie kokį mes čia telefoną kalbam? Windows sureaguoja į prijungtą kabelį kaip ir telefonas?

mano telefonas nokia 5310 xpressmusic black prijungiu prie PC suite viskas veikia bet ta programa jo nesuranda nors kompas suranda
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 14, 2009, 12:41 sukūrė leplepas »

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #28 Įrašytas: Vasario 14, 2009, 13:33 »
mano telefonas nokia 5310 xpressmusic black prijungiu prie PC suite viskas veikia bet ta programa jo nesuranda nors kompas suranda

Klausimas į "prijungiu prie PC Suite": tu prie Nokia PC Suite programos prisijungi ar tiesiog prisijungi prie to režimo?
Jei atsakymas kad prie programos, tai čia klaida yra. Juk buvo ne vieną kartą paaiškinta, kad reikia tiesiog režimą pasirinkti telefone prijungus kabelį, kuris leidžia prisijungti prie PC Suite programos. Visi kiti režimai to neleistų padaryti. Niekas nekalbėjo, kad reikia prie Nokia PC Suite programos prisijungti, įsiskaitykit į tekstą. Režimas turi būti "Numatytasis režimas" lietuviškai arba "Default mode" angliškai.
  • SGS2

Neprisijungęs leplepas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus leplepas
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #29 Įrašytas: Vasario 15, 2009, 12:52 »
mano telefonas nokia 5310 xpressmusic black prijungiu prie PC suite viskas veikia bet ta programa jo nesuranda nors kompas suranda

Klausimas į "prijungiu prie PC Suite": tu prie Nokia PC Suite programos prisijungi ar tiesiog prisijungi prie to režimo?
Jei atsakymas kad prie programos, tai čia klaida yra. Juk buvo ne vieną kartą paaiškinta, kad reikia tiesiog režimą pasirinkti telefone prijungus kabelį, kuris leidžia prisijungti prie PC Suite programos. Visi kiti režimai to neleistų padaryti. Niekas nekalbėjo, kad reikia prie Nokia PC Suite programos prisijungti, įsiskaitykit į tekstą. Režimas turi būti "Numatytasis režimas" lietuviškai arba "Default mode" angliškai.

Vistiek neprisijungiu prie programos, o tik prie PC suite režimo telefone, bet neranda. O to Default mode pas mane nėra.

Neprisijungęs papania

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus papania
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Vasario 19, 2009, 04:04 »
gal kasnors kaipnors, jai imanoma, n75 koki baltic code  ;)?

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #31 Įrašytas: Vasario 21, 2009, 08:57 »
gal kasnors kaipnors, jai imanoma, n75 koki baltic code  ;)?

nera sitam modeliui ne lietuviu ne rusu kalbos
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs papania

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus papania
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Vasario 21, 2009, 17:14 »
nu ir gerai, netrugdo man ir anglu.

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #33 Įrašytas: Vasario 27, 2009, 12:49 »
Katik N95 padariau iskart ja gaves, tikrai geras TUT ;) dekui

Neprisijungęs JustasR

Naujokas
*
Įrašai: 11 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JustasR
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Kovo 16, 2009, 16:13 »
Sveiki norejau paklaust gal kas zinot nokia 5000 baltic koda? as arba nemoku ieskot,arba niekur nerandu..

Neprisijungęs YOO

Guru
*****
Įrašai: 4224 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #35 Įrašytas: Kovo 17, 2009, 10:12 »
5000 (RM-362):
0558672 - CTR EURO EH NEO BLU LATIN LITH
0559032 - CTR EURO EH PER PURPLE LATIN LITH
0559285 - CTR EURO EH CYB GREE LATIN LITH
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs renatasW

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus renatasW
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Kovo 17, 2009, 14:38 »
sweiki . wiska padariau kaip aprasyta.wiskas kaip ir twarkoj,tik ten toj programoj NSS kur turi rasyti  1 file found  raso not found
>Products Dir('products').......Not Found.
o apacioja po tuo langu raso ready,
 kame problema???
 PADEKIT :(

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #37 Įrašytas: Kovo 17, 2009, 18:59 »
sweiki . wiska padariau kaip aprasyta.wiskas kaip ir twarkoj,tik ten toj programoj NSS kur turi rasyti  1 file found  raso not found
>Products Dir('products').......Not Found.
o apacioja po tuo langu raso ready,
 kame problema???
 PADEKIT :(

na kiek pamenu kai as dariau irgi tas pats buvo, bet ten nieko enreiksia... spausk viska kaip parasyta ir iseis...

Neprisijungęs renatasW

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus renatasW
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #38 Įrašytas: Kovo 17, 2009, 19:21 »
sorry neiseina
neatsiranda mano esamas tel kodas
ir toliau nieko neiseina padaryti
 :(

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: Nokia LT kalbos įdiegimas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Kovo 17, 2009, 19:23 »
sorry neiseina
neatsiranda mano esamas tel kodas
ir toliau nieko neiseina padaryti
 :(

daryk kaip aprasyta, tne kairem sone kazka paspauts riekia, jau nepamenu ;) tikria pavyks ir man tas pats atrode