mobiles.lt

Autorius Tema: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas  (Skaityta 32089 kartus)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Įrašytas: Sausio 08, 2009, 17:53 »
DB201x\DB2020 XX patch'inimas

[modbreak=DĖMESIO!]Už sugadintus telefonus aš ar kas nors kitas neatsako,tik jūs patys.
Tad prieš ką nors darydami viską perskaitykite ir tik tada bandykit ką nors daryt.
[/modbreak]


Jums prireiks:

*FarManager+JdFlasher (su atnaujintu qa2020.xml,rasite šiame archyve)
*AnyCid archyvo
*Prieigos prie žaidimų aplanko (veikiančios SIM arba Test Sim)
*MakeRest programos
*Pakrautos baterijos
*QuickAccess kolekcijos



DB201x:
1.Pasinaudokite Mkrest pasigaminti restore failą priėjimui prie FW:
*Atsidarote mkrest aplanka,i mkrest.exe įmetate savo FW versijos failą ir jum bus pagamintas
restore failas
2.Išarchyvuokite iš AnyCid archyvo :tel.modelis+db2010\db2012.
Far Manager į tpa\preset\custom aplanką,lygiai ta patį su kitu archyvu atitinkančiu jūsų modelį ir FW versiją.
3.Įjunkite telefoną (turi pasirodyti "Palaukite\Please Wait),paleiskite: Žaidimai\executor.
Kai telefonas išsijungs ištraukite ir vėl įdėkite bateriją.
4.Paleiskite JdFlasher,pasirinkite tinkamą skriptą,nuimkite "varnelę" nuo RSA ir prijunkite telefoną.
5.Įeikite į bflash
6.Įrašykite rest failą.Kai įrašo jau galima pradėt patch'int.
Kita kartą norėdami įkelt patch pradėkite nuo 3 punkto.
DB2020:
1.Pasigaminame rest failą jau minėtu būdu.
2.Išarchyvuokite iš AnyCid archyvo :tel.modelis+db2020.Gautus failus įkelkite į tpa\preset\custom
3.Įjunkite telefoną su sim kortele ir palaukite kol praeis "Please Wait" linija.Paleiskite Žaidimai\executor.Kai telefonas persikraus ištraukite ir vėl įdėkite bateriją.
4.Paleiskite JdFlasher,pasirinkite qa2020.xml ir įrašykite pasigamintą rest failą.
5.Įrašykite quickaccess patch'ą.
6.Baigta,telefoną nuo šiol bus galima patchint pasirinkus qa2020.xml skriptą.

« Paskutinį kartą keitė: Sausio 09, 2009, 16:26 sukūrė TRASh »

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 08, 2009, 18:07 »
Super!! Gal pats jau išbandei? ;]
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 08, 2009, 18:08 »
Meginsiu siandien su seses w200 :) Siaip kiek skaiciau forumuose,viskas veikia  :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 08, 2009, 18:09 »
Parašyk kaip sekėsi, gal vėliau su K810i išbandysiu.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 08, 2009, 21:11 »
Na ismeginau su W200,viskas puikiai veikia  :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 09, 2009, 14:16 »
Na ismeginau su W200,viskas puikiai veikia  :)
Cool!! :))) tikrai išbandysiu su K810i, gal ryt, nes dabar  nenoriu prasidėti, truputį per vėlu. ;D
Įrašyta: Sausis 08, 2009, 21:14
Na išbandžiau su savo K810i ir man neveikia, na patchinti tai eina, bet telefonas po to neįsijungia..  :'( Kai gausiu kitą softą savajam K810i vėl išbandysiu ir parašysiu kaip sekėsi.
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 09, 2009, 17:00 sukūrė smiriukas »
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 09, 2009, 18:04 »
kdl su se k530i  cid53  nieko nesigauna  :'(

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 09, 2009, 22:55 »
Beje aš dariau pagal šį gidą viską - http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=16507 , nes man ten suprantamiau + yra visiškai visi failai ( pas tave kai kurių trūksta  :-X ) ... Na kaip minėjau kai gausiu kitą softą savo telefonui, vėl išbandysiu ir parašysiu kas gavosi. ;]
Įrašyta: Sausis 09, 2009, 18:40
Su kitu FW lygiai tas  pats, krč viską tikrai gerai padariau,softas geras,o telefonas neįsijungia.. Tiek to..
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 09, 2009, 23:34 »
Neturiu galimybes dabar su DB2020 ismegint...W200 viskas puikiai veikia!  :)

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 13, 2009, 18:52 »
Na gal kas jau išbandė patchint su DB2020, CID 53?
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 28, 2009, 23:55 »
Isbandziau siuo budu CID52 patchint,viskas lygiai taip pat kaip ir CID53,veikia kuo puikiausiai.
Isikeliat i telefona db2020+tel.modelis,paleidziat tel,zaidimu aplanke randate "executor",paleidziat.Kai telefonas uzgesta istraukiat baterija.Tada 'C' jungiat prie jdflasher'io (nuimkit 'RSA' varnele) pasirinke qa2020.xml. Irasot rest faila nuo savo telefono ir galiausiai qa patcha.Viskas,baigta.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 14:00 »
Bėda tame man,kad supatchina viską normaliai, bet  telefonas po to neįsijungia, tenka perrašyti softą. Nu nežinau, nežinau.. :)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 15:47 »
Man viskas ok,gal pamirstat pries rasydami QA patch pries tai irasyt rest faila? Nes jo neirasius tikrai telefonas neisijungs.Kai pasigaminti yra aprasyta.

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 15:51 »
Man viskas ok,gal pamirstat pries rasydami QA patch pries tai irasyt rest faila? Nes jo neirasius tikrai telefonas neisijungs.Kai pasigaminti yra aprasyta.
Įrašyti,tai aš jį įrašydavau tikrai, bet dabar nepamenu ar prieš QA patch ar po..  ::) :) Na dabar nelabai turiu laiko, tai gal kada vėliau išbandysiu vėl iš naujo padaryt viską.
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 15:55 »
Pirmiausia reikia irasyt rest,o tik po to QA.

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 20:56 »
is ko pagamint ta rest faila?ta prasme is fs ar main failo?ar is visai kito?
Įrašyta: Sausis 29, 2009, 20:50
beja paleidus ant 2020platformos ta zaidima-executor,- tel.nugesta o nepersikrauna kaip pas tave aprasyta.Tai turi issijungt ar persikraut ???

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausio 29, 2009, 21:54 »
Is Main failo gaminasi rest.Turi uzgest tel,tada istrauki baterija,vel idedi ir jau tada su JdFlasher zaidi :D

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 16:58 »
nja pas mane tja pati beda...manasis k550i@w610i (db2020 cid53) po executor fajlo irasymo kajp buvo mineta pradzioje persikrauna, taciau po main rest ir vkp irasymo daugiau neisijungia....nesuprantu kdl tajp yra nors esu skajtes kad zmonems pavyke yra sju (db2020 cid53 k810i) geraj panarsius po anycid fajliukus atsidariau exexutor.jar fajla (winraras atidaro) nja ir ten yra fajlaj, veinjas pavadinimu cid52 manau cia ir yra toji klajda...kad su cid52 ejnja o sju cid53 nea...tad jej tjurit minciu parasykit.... :)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 17:49 »
nja pas mane tja pati beda...manasis k550i@w610i (db2020 cid53) po executor fajlo irasymo kajp buvo mineta pradzioje persikrauna, taciau po main rest ir vkp irasymo daugiau neisijungia....nesuprantu kdl tajp yra nors esu skajtes kad zmonems pavyke yra sju (db2020 cid53 k810i) geraj panarsius po anycid fajliukus atsidariau exexutor.jar fajla (winraras atidaro) nja ir ten yra fajlaj, veinjas pavadinimu cid52 manau cia ir yra toji klajda...kad su cid52 ejnja o sju cid53 nea...tad jej tjurit minciu parasykit.... :)
bandyk kitus executor. i tel irasyk 2failus is db2020 ir trecia executor.b is kito modelio.Tel turi nepersikrauti o issijungt ir nebeisijungt tam kad galetum ieit i tel per qa2020...bflash.

man seniau ir persikraudavo arba rasydavo atydaryt neimanoma bet bezaidziant poto gavos :)
Įrašyta: Sausis 30, 2009, 17:33
tu nori atrist tel.ar tik flesint?

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 20:57 »
As njoriu moba pacinti, wiskas pas man bunja ok uzejus ant executor jis issijungia, tjada prijungiu prie far ten yrasau main'a, rest ir qa taciau po tjo man daugiau neisijungia tlf. tiksliau pakinba softjas...tenka perasineti...