mobiles.lt

Autorius Tema: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas  (Skaityta 29600 kartus)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 23:44 »
As njoriu moba pacinti, wiskas pas man bunja ok uzejus ant executor jis issijungia, tjada prijungiu prie far ten yrasau main'a, rest ir qa taciau po tjo man daugiau neisijungia tlf. tiksliau pakinba softjas...tenka perasineti...
kai tel issijungia atidaryk programa per qa2020 o ne per db2020 bflash ir irasyk i tel pilna parsisiusta main faila ir po jo qa paka ir viskas.
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 30, 2009, 23:45 sukūrė Skandalas »

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 08:41 »
As jau wisai pasimeciau, o tai rest failo nereikia irasineti...ir be to jis vistiek neisijungiau jau igriso perasineti softus p.s. yra daugiau zmoniu (db2020 cid 53) kuriems yra pawyke pachint ir po to isijunkti moba?

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 14:33 »
parsimesk jai versija R8BA024 situos failus  http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=602
 jai versija R6BC002   situs failus  http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=632  su lt kalba baltic ir +main.

su Far Manager + JdFlasher per db2020 DCU-60 921600 juos i oflashirasai
 imesi executor+paleisi.
 issijungus tel.jungi prie Far      qa2020 DCU-60 921600       BFLASH                                       
 
IRASAI TIK MAIN FAILA IR QA

P.S. executor  reikalingas tam kad galetum tel su cid53 paleist qa2020 platforma.




« Paskutinį kartą keitė: Sausio 31, 2009, 15:15 sukūrė Skandalas »

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 14:42 »
Kas nemoka rest pasidaryt gali MAIN rasyt,bet taip ilgiau uztruks :)

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 15:18 »
Gal gali numesti linka w610 fs baltic cid 53 buciau lb dekingas ;)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 16:13 »

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #26 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 18:59 »
nja uz softa dekingas ajsku labiau noretusi R8BA024 bet tiks ir R6BC002 be tjo kuris is ju geresnis ar jokio cia skirtumo? nja o del pashinimo taj visvien tas pats kaj tik "executor" paspaudi tlf nugesta baltaj daugiau ir neisijungia bandziau net ir po uzgesimo junkti dar nieko neirasines visvien neisijungia, o gal zinot atsiras kokia XS++ ar setol2 kuri ejs ant cid 53? ;)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #27 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 21:05 »
Na siaip galetum ir suprantamiau rasyt,o ne ONE.LT kalba :D Tikrai turi viskas veikt su JdFlasher+AnyCid+executor...Nebent rankos kreivos,tada jau nelabai kas pades.

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #28 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 00:07 »
Na aciu uz izeidinejimus,db tureciau kaip tikras lietuvis atsiversti savo juodaji zodina, taciau taip tik parodysiu sawo kalbos stoka. Jei apskritai pats nieko neismanai tai nerasinek...ok nenukripsiu nuo temos, mano weiksmai: imetu 'executor' tlf nugesta istraukiu baterija idedu, jungiu prie far, pasirenku qa2020 scripta nuemu nuo RSA varnele, atidarau bflash, imetu rest ir qa po wisko atjungiu tlf ir jis nebeisijungia... Stai kokia problema seip ne man vienam...:)

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #29 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 00:12 »
O tu koki JdFlasher'i naudoji? Ten kur mano duotas linkas ar koki kita? Nes pas mane viduj archyvo idetas atnaujintas,su nauju qa2020.xml failu...Siandien teko K800 su CID53 atrist,viskas kuo puikiausiai suveike.Del neismanymo tai geriau patylesiu :)

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 00:30 »
Viska naudoju is pradzioje pateiktu nuorodu.
 :smile:
Įrašyta: Vasaris 01, 2009, 00:21
Man apskritai kai imetu 'executor' tlf nugesta ir daugiau nebeisijungia. Be to kai atidarau 'executor.jar' (winraras tai sugeba) ten yra folder'is su uzrasu cid52, neturetu but cid53? manau cia ir yra tas kaltininkas kuris man ir uzlenkia softa... :frown:

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #31 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 01:03 »
Viska naudoju is pradzioje pateiktu nuorodu.
 :smile:
Įrašyta: Vasaris 01, 2009, 00:21
Man apskritai kai imetu 'executor' tlf nugesta ir daugiau nebeisijungia. Be to kai atidarau 'executor.jar' (winraras tai sugeba) ten yra folder'is su uzrasu cid52, neturetu but cid53? manau cia ir yra tas kaltininkas kuris man ir uzlenkia softa... :frown:
tau viskas teisingai gaunas,paleidus executor tel.ir turi nugest ir nebeisijungt tam kad galetum pasijung qa2020 platforma .
atsidares bflash ikelk ne rest o visa main (main ta-kuriuo flasinai pries executor irasima)faila ir po jo qa faila.
jai neisijungia tada bandyk ir rest irasyt+qa.

cia jai manai kaska keis R8BA024  http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=375
P.s executor neturi reiksmes kad radai (per winrar)cid 52,jai tel nugesina vadinas jis veikia.As taip pat naudoju sita executor ant cid53 ir man jis veikia.
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 01, 2009, 01:26 sukūrė Skandalas »

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 10:02 »
Tai pries 'executor' irasyma reikia perasyti per naujo softa, tada ikelti 'executor' ir kai tlf uzgesta junkti per qa2020 skripta irasyti wel tlf main'a ir qa? o jei neisijungia wel per qa2020 scripta bflash bandyti mesti pagaminta rest ir qa...taip as suprant... :)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #33 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 12:58 »
Tai pries 'executor' irasyma reikia perasyti per naujo softa, tada ikelti 'executor' ir kai tlf uzgesta junkti per qa2020 skripta irasyti wel tlf main'a ir qa? o jei neisijungia wel per qa2020 scripta bflash bandyti mesti pagaminta rest ir qa...taip as suprant... :)

Taip taip.Jai pastebejai DB2020 atidaro oflash ir ofs
                            o  qa2020 atidaro bflash ir bfs

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 13:36 »
o ka daryti jej Anycid aplanke nera w610 kitos versijos executor? :)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #35 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 13:42 »
o ta kur yra neveikia?rasei kad issijungia tel.vadinas tinka

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 17:49 »
Jei nerandi tinkamos - isirasyk SW versija tokia,kokia yra AnyCid aplanke..Arba bandyk jau tada googlint ir ieskot tinkamo executor taviskio aparato SW versijai.

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #37 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 22:17 »
Ten pas mane buwo angliskas softas, o db baltic taciau kita wersija o wat jos ten nera...na isbandziau bet vìstiek neisijungia, nesuprantu kur as klaida darau, gal galite kiekviena zingsni atrasyti, zinoma, jei nesunku:) p.s. buciau lb dekingas...

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #38 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 22:49 »
Atsisiusk pvz is topse.ru toki softa,kuris atitiktu executor versija,ir tada jau bandyk kazka daryt...Apie tai jau 2psl prirasyta,perskaityk viska pries ka nors darydamas. :)

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: DB201x\DB2020 Bet kokio CID patch'inimas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Vasario 01, 2009, 23:51 »
Kokius 5 kartus bandziau, ir lieku nieko nepeses...tik manau gal klajda darau, kad nuemu nuo RSA warnele...o be to po 'executor' paleidimo rest reikia irasiyti tik wiena ar ir iskarto rasyti qa...turiu omeni imeti rest junkti tlf wel paleisti 'executor' ir tada tik qa? :)