mobiles.lt

Autorius Tema: Problema su HDD  (Skaityta 5011 kartus)

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Problema su HDD
« Įrašytas: Sausio 25, 2009, 13:17 »
tj vat atsitiko beda... pas mane yra du hdd bet kai ieinu i my computer rodo tik viena, o per device manager rodo kad yra ir antras... startuojant pc spaudziu del ir ten rodo kad yra dar vienas hdd... gal zinot kame cia problema?   :(
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 25, 2009, 13:27 sukūrė Wyshniukas »
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 13:29 »
Screenshot'ą padaryt "Disk Management". Spėju nusimušęs bus antrasis ir bus "Unlocated space", ką reikštų kad dingo visa info ir reikės formatuot vis tiek, kad padaryt aktyvų.
  • SGS2

Neprisijungęs killer_beast

Naujokas
*
Įrašai: 37 | Karma: +1/-1 | Lytis: Vyras
6 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus killer_beast
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 16:11 »
o tu antra hdd pajungiai kaip slave ar kaip master? siaip yra kiri hardai kurie gali buti tik master ir neveikia jei yra antras hardas pajungtas kaip master.
jei ant masinos nera OOOO tai ten ne masina :D

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 17:13 »
pas mane seniau veikdavo, jau vat db padariau kad rodytu ir veiktu.. bet kai pc startuojasi raso tipo kad rastas hdd bet su klaida kazkokia ir visad reik spausti f4 kad uzsikrautu...
va screenshotas
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 17:17 »
pas mane seniau veikdavo, jau vat db padariau kad rodytu ir veiktu.. bet kai pc startuojasi raso tipo kad rastas hdd bet su klaida kazkokia ir visad reik spausti f4 kad uzsikrautu...
va screenshotas

http://support.microsoft.com/kb/308424/
  • SGS2

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 17:34 »
nu perskaiciau, bet neparasyta kaip panaikint ta, kad nereiketu f4 kaskart spaust... :-\
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 17:41 »
nu perskaiciau, bet neparasyta kaip panaikint ta, kad nereiketu f4 kaskart spaust... :-\

Taigi pas tave Dynamic 2-tas HDD dabar yra, todėl tau ir nemato XP, perkonvertuok į Basic. O paskui su HDD Regenerator ar HDTune praskanuok nuo bad sector'ių.
HDTune OS aplinkoje praskanuoja, o HDD Regenerator DOS (negali PC naudotis, naktį idealiausia palikt tvarkymui). Man asmeniškai HDD Regenerator padėjo ne kartą išvengt problemų, ypač nuskilo su 1.8" dydžio HDD, o tai būtų atšokus fantazija už naujo kainą.
  • SGS2

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 19:18 »
bet kad neina i basic regeneruot  :-\
Įrašyta: 2009-01-25, 19:13:45
ai jau regeneravau db bandysiu ten su ta programa kazka
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 19:18 »
bet kad neina i basic regeneruot  :-\

Windows neleidžia ar kas? Jeigu neleidžia konvertuot, tai daryk formatą ir naujai susikurk particiją. Aš taip daryčiau, jeigu ten svarbios info nebūtų. F4 gali pašalint, man atrodo, atjungdamas per BIOS S.M.A.R.T. funkcjią.
Ką HDTune sako? Mato HDD ar nelabai?
  • SGS2

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 19:21 »
man ji rodo ir failus galiu kelti, bet reikia dar paziureti ar db prasys f4 spausti, reikia palaukti kol sukonvertuos
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 19:24 »
man ji rodo ir failus galiu kelti, bet reikia dar paziureti ar db prasys f4 spausti, reikia palaukti kol sukonvertuos

Kai ką nors su HDD daro, tai geriau nieko į jį neįkėlinėt ar kaip kitaip jį užimti darbais, tiesiog palikti ramybėj....
  • SGS2

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 19:37 »
suprantu... tik dab formatuoja ko tj ilgai, kad ir tuscias buvo
Įrašyta: 2009-01-25, 19:27:29
reikia nuo S.M.A.R.T varnele nuimt ant HDtune?
Įrašyta: 2009-01-25, 19:32:41
va cia kazka rodo bet nesuprantu ka cia reiskia  :(
Duok durniui is kelio

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 20:00 »
S.M.A.R.T. funkciją reikia per BIOS atjungti, taigi parašiau aiškiai. Tik nesugalvok klausi kur tiksliai BIOS, nes kiekvienas gamintojas naudoja kitokią BIOS sistemą, nustatymai skirias.
HDTune spausk Error Scan ir tada jau ten praskanuok. Ilgai gali formatuot, nes yra bad'ų ir spėju neuždėjai varnelės, kad "Quick Format" padarytų.
  • SGS2

Neprisijungęs svaigulis

Žinovas
***
Įrašai: 391 | Karma: +15/-14 | Lytis: Vyras
83 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus svaigulis
Robke |
Ats.: Problema su HDD
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 25, 2009, 21:50 »
blin pas mane nera tokio dalyko kaip S.M.A.R.T ant BIOS visaip ieskojau... o jai i kita pc ideciau hdd ir bandyciau ieskot kaip ta smart isjungt? nes pas mane gal isvis nera
Įrašyta: 2009-01-25, 20:28:21
ooo... viskas, radau.  :D dekui, pats suzinojau apie savo pc daugiau  ;)
Duok durniui is kelio