mobiles.lt

Autorius Tema: CID53 atrisimas  (Skaityta 29410 kartus)

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
CID53 atrisimas
« Įrašytas: Sausio 30, 2009, 01:51 »
Pries pradedamas dekoju TRASh nes siek tiek naudojaus jo aprasymu ir idedu jo linkus is kur atsisiusit programas ;D

cia netycia taip gavos atrist Bet Gavos  :D  :laugh:

Tinka suflesint ir atrist tel.su DB2010 DB2012 DB2020 CID53 :)

Pirma parsisiunciam reikalingas programas ir flesinimo draiverius: tinka dirbt su win xp,vista:
1.FarMan+JdFlasherAnyCid_-TRASh http://www.failai.lt/bdti699wyaiq/FarMan+JdFlasherAnyCid_-TRASh.7z.htm
2.AnyCid_-TRASh http://www.failai.lt/fl7vmb88exlh/AnyCid_-TRASh.7z.htm
3.quick_access_pack http://www.failai.lt/jdxdxf55fg72/quick_access_pack.7z.htm
4.SIMLockPatchGen_v2.2 http://www.4shared.com/file/79611997/dd557612/SIMLockPatchGen_v22_unclock_DB2010DB2012DB2020_CID36-53.html


taigi bandziau si varianta su SE K810i cid53 ir sekmingai viskas baiges,manau tiks ir kitiem modeliem turintiems cid53 ;D aprasysiu K810i atrisima

Reikalingi:
K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn


su qamaker(esanciu quick_access_pack) pasigaminkit vkp,...K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn iidekite i qmaker.exe


atidarom SIMLockPatchGen_v2.2 Tada select firmware-ir idedam K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn ir spadziam make patch
laukiam kol sugeneruos unlocka :D PVZ:Remove_SIM_lock_K810_R8BE001_GENERIC.vkp

atidarom aplanka FarMan+JdFlasherAnyCid ir paleidziam Far,spaudziam alt ir F1 pasirenkam just da flasher
nustatom db2020-DCU60-921600 ir spaudziam jump down into a......

telefonas turi but isiungtas,laikom tel.C knopke ir jungiam prie usb
Far atidaro du katalogusofs ir oflash,mes renkames oflash ir atidarom ji.
spaudziam alt ir F2 kitoj pusej susirandam kur atsisiuntem K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn failus.
desniu peles klavisu ant ju laikydami pazymim geltonai ir spaudziam F5(copy) sutinkam,irrasom abu failus.

iseinam is tel.lipdami ant tasku esanciu virsui ( .. ) spaudziam Jes.atjungiam kabeli ir isimam baterija.idedam baterija laikom C vel jungiam per usb minetu budu.
parsisiunciam K810tpa_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC
atsidarom dabar ofs aplanka ir situos parsiustus failus irasom i tpa\preset\custom
cia pat irasom 3failus i is AnyCid archyvo db2020(isarhivuotus)2failus)+1-executor.b (K810),bei parsisiunciam k800_lighteffectshttp://www.4shared.com/file/25249438/a65891c3/k800_lighteffects.html?s=1.siuos failus irasom i tpa\preset\system\lighteffect\systemeffects
atsijungiam minetu budu.Atjungiam kabeli isimam batareika,idedam ijungiam tel.laukiam kol pasikraus.pasileidus tel.einam i zaidimus ir paleidziam executor tel turi automatiskai issijungti! (tel.uztraukiamas rankinis ir jis nebeisijungia,vadinas viskas gerai :) )
vel jungiam tel.prie Far minetu budu tik si kart,nustatom qa2020-dcu60-921600
atidarom bflash ir vel irasom tik K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn faila.,neatjungiam tel.po irasimo!cia pat
irasome pasigamita quick_access_K810_R8BE001.vkp

Atsijungiam,atjungiam usb isimam baterija idedam baterija ijungiam tel paziurim ar isijungia,jai isijungia vadinas viskas einasi pagal plana :D
paleidziam Far minetu budu qa2020-dcu60-921600 jungiam tel.minetu budu
atidaro du katalogus,renkames bflash ir i ji irasom pasigaminta Remove_SIM_lock_K810_R8BE001_GENERIC.vkp atsijungiam,atjungiam usb isimam batareika,idedam atgal ijungiam tel.

TELEFONAS SUFLESINTAS IR ATRISTAS  :D

P.S.   po viso darbo galima istrinti executor,arba nepamirst jo nejungt nes vel uztrauks rankini :D






« Paskutinį kartą keitė: Vasario 07, 2009, 16:49 sukūrė Skandalas »

ziogeliss

Svečias
Ats.: CID53 jau atrisamas ;D
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 02:18 »
;] Geras darbas

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: CID53 jau atrisamas ;D
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 02:46 »
dekui  :)  turbut pirmas aprasymas lietuviskai kaip atrist cid 53  :D  :laugh:

Neprisijungęs subas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +0/-1 | Lytis: Vyras
14 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus subas
Ats.: CID53 jau atrisamas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 20:19 »
man su w660 nieko nesigauna kai jungiu executor paraso kad  klaida

Neprisijungęs Skandalas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0
30 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Skandalas
Ats.: CID53 jau atrisamas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 30, 2009, 20:33 »
bandyk kita executor irasyt,
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 30, 2009, 20:35 sukūrė Skandalas »

  • Best Nokia & SE modding site

Neprisijungęs TRASh

Žinovas
***
Įrašai: 353 | Karma: +48/-1 | Lytis: Vyras
76 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus TRASh
Let's flash it! |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 31, 2009, 16:23 »
Na siaip tai sitas atrisimo budas yra kaip ir paprasto patch irasymas..bet visvien,well done :D

Neprisijungęs JustasR

Naujokas
*
Įrašai: 11 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus JustasR
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 21:48 »
Pries pradedamas dekoju TRASh nes siek tiek naudojaus jo aprasymu ir idedu jo linkus is kur atsisiusit programas ;D

cia netycia taip gavos atrist Bet Gavos  :D  :laugh:

Tinka suflesint ir atrist tel.su DB2010 DB2012 DB2020 CID53 :)

Pirma parsisiunciam reikalingas programas ir flesinimo draiverius: tinka dirbt su win xp,vista:
1.FarMan+JdFlasherAnyCid_-TRASh http://www.failai.lt/bdti699wyaiq/FarMan+JdFlasherAnyCid_-TRASh.7z.htm
2.AnyCid_-TRASh http://www.failai.lt/fl7vmb88exlh/AnyCid_-TRASh.7z.htm
3.quick_access_pack http://www.failai.lt/jdxdxf55fg72/quick_access_pack.7z.htm
4.SIMLockPatchGen_v2.2 http://www.4shared.com/file/79611997/dd557612/SIMLockPatchGen_v22_unclock_DB2010DB2012DB2020_CID36-53.html
5.mkresthttp://www.failai.lt/snia84d6tab9/mkrest.rar.htm

taigi bandziau si varianta su SE K810i cid53 ir sekmingai viskas baiges,manau tiks ir kitiem modeliem turintiems cid53 ;D aprasysiu K810i atrisima

Reikalingi:
K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn

su mkrest pasigaminam rest faila,..K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn idekite i mkrest.exe
su qamaker(esanciu quick_access_pack) pasigaminkit vkp,...K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn iidekite i qmaker.exe


atidarom SIMLockPatchGen_v2.2 Tada select firmware-ir idedam K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn ir spadziam make patch
laukiam kol sugeneruos unlocka :D PVZ:Remove_SIM_lock_K810_R8BE001_GENERIC.vkp


atidarom aplanka FarMan+JdFlasherAnyCid ir paleidziam Far,spaudziam alt ir F1 pasirenkam just da flasher
nustatom db2020-DCU60-921600 ir spaudziam jump down into a......

telefonas turi but isiungtas,laikom tel.C knopke ir jungiam prie usb
Far atidaro du katalogusofs ir oflash,mes renkames oflash ir atidarom ji.
spaudziam alt ir F2 kitoj pusej susirandam kur atsisiuntem K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn failus.
desniu peles klavisu ant ju laikydami pazymim geltonai ir spaudziam F5(copy) sutinkam,irrasom abu failus.

iseinam is tel.lipdami ant tasku esanciu virsui ( .. ) spaudziam Jes.atjungiam kabeli ir isimam baterija.idedam baterija laikom C vel jungiam per usb minetu budu.
parsisiunciam K810tpa_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC
atsidarom dabar ofs aplanka ir situos parsiustus failus irasom i tpa\preset\custom
cia pat irasom 3failus i is AnyCid archyvo db2020(isarhivuotus)2failus)+1-executor.b (K810),bei parsisiunciam k800_lighteffectshttp://www.4shared.com/file/25249438/a65891c3/k800_lighteffects.html?s=1.siuos failus irasom i tpa\preset\system\lighteffect\systemeffects
atsijungiam minetu budu.Atjungiam kabeli isimam batareika,idedam ijungiam tel.laukiam kol pasikraus.pasileidus tel.einam i zaidimus ir paleidziam executor tel turi automatiskai issijungti! (tel.uztraukiamas rankinis ir jis nebeisijungia,vadinas viskas gerai :) )
vel jungiam tel.prie Far minetu budu tik si kart,nustatom qa2020-dcu60-921600
atidarom bflash ir vel irasom tik K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn faila.,neatjungiam tel.po irasimo!cia pat
irasome pasigamita quick_access_K810_R8BE001.vkp ir po jo pasigaminta
K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn.rest.mbn
atsijungiam,atjungiam usb isimam baterija idedam baterija ijungiam tel paziurim ar isijungia,jai isijungia vadinas viskas einasi pagal plana :D
paleidziam Far minetu budu qa2020-dcu60-921600 jungiam tel.minetu budu
atidaro du katalogus,renkames bflash ir i ji irasom pasigaminta Remove_SIM_lock_K810_R8BE001_GENERIC.vkp atsijungiam,atjungiam usb isimam batareika,idedam atgal ijungiam tel.

TELEFONAS SUFLESINTAS IR ATRISTAS  :D

P.S.   po viso darbo galima istrinti executor,arba nepamirst jo nejungt nes vel uztrauks rankini :D








Vat bandziau daryt,bet vat sitas punktas nepavyksta ismeta erorra "Analyzing firmware...
Firmware Platform PNX5230 not supported yet.
Finished.
" cia kaip suprantu negaliu dar sio modelio atrist?

veiksma kury darau paryskinau
« Paskutinį kartą keitė: Vasario 03, 2009, 22:17 sukūrė JustasR »

Neprisijungęs newerno

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 194 | Karma: +63/-0
44 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus newerno
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasario 03, 2009, 23:34 »
pas tave yra PNX5230 platforma i jo neatrisi nes cia aprasyta db2020 platforma cid53

Neprisijungęs Fruwer

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Fruwer
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasario 15, 2009, 01:38 »
K810tpa_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC Kur sita siustis niekaip nerandu

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasario 15, 2009, 05:15 »
K810tpa_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC Kur sita siustis niekaip nerandu

K810_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC.zip
  • SGS2

Neprisijungęs Rytauzinas

Žinovas
***
Įrašai: 332 | Karma: +3/-27 | Lytis: Vyras
69 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Rytauzinas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovo 30, 2009, 19:15 »
Reikalingi:
K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn

tai vat draugai pas mane K800i platforma DB2020 RED CID 53 Firmware Version: R8BF003 is kur man sitam aparatui reikiamus failus rasti arba kaip pasidaryti?
Naudojausi: Philips Diga, Trium Mars, NOKIA 3310, 5210, 3510i, 3210, 3200, 3220, 3100, 7260, n70, 3410, 5140i, 6300, e-50, n90, n70 SIEMENS A35, M55, C60, C62, C65, CX65, CXV70, CX75, SX1 MOTOROLA E398 v3 v3i v3x v50 SMSUNG c100, x100, x600, x480, x660 SE k610i SHARP gx10 LG u8110

Neprisijungęs ramas0421

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ramas0421
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužės 09, 2009, 19:19 »
Sveiki, gal zinot koke platforma pas W350i. Jo CID53 bet platformos niekur nerandu ir net neysivaizduoju kaip jy atsiristi. Jai pasisiulytumet padeti, buciau labai dekingas, nes as tikrai zales. Moku tik A2 platforma atristi su ta lengva programa. Pas mane namie yra 5 telefai ir du priristi (T303 ir W350i) , o vienam reikia LT kalbos (W595).

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gegužės 09, 2009, 19:22 »
W350 - PNX5230
T303 - gali būti Sagem platforma
W595 - A2Uploader ar KKClient.
  • SGS2

Neprisijungęs ramas0421

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ramas0421
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužės 09, 2009, 20:05 »
Tai W350i neis situ atveju atristi?

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gegužės 09, 2009, 21:06 »
Nea nes kitokia platforma.
Įrašyta: Gegužė 09, 2009, 21:05
Nea nes kitokia platforma.
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs MaRgUtIs

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus MaRgUtIs
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gegužės 10, 2009, 11:02 »
su mkrest pasigaminam rest faila,..K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn idekite i mkrest.exe
su qamaker(esanciu quick_access_pack) pasigaminkit vkp,...K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn iidekite i qmaker.exe.. Padekit zmones  nesuprantu kaip padaryti su tuo mkrest  :'( :'(


Neisivaizduoju kaip tie juodi langai isoka ka daryti?? ;(
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 10, 2009, 11:16 sukūrė MaRgUtIs »

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gegužės 10, 2009, 11:41 »
Mkrest tau nereikalingas. Kai uzlauzi tlf su executor pasileisk per qa2020 scripta tada bflash perasai savo main'a tada irasai pagaminta qa patch'a. Ji pasigaminti paprasta atsidarai qa aplanka ten surandi toki langeli pazymeta kaip programa tada sawo tlf main'a uzkeli ant tos programos atsiranda juodas langas tada spaudi enter ir surandi sugeneruota vkp patch'a p.s. Taip pat darai ir su mkrest.
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs MaRgUtIs

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus MaRgUtIs
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gegužės 10, 2009, 19:14 »
O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gegužės 10, 2009, 21:08 »
O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?

taip

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gegužės 11, 2009, 14:54 »
O kaip man main'a padaryti ? As per setool 2 dara read gdfs ir man nieko nesigauno ?? gtal del to kad setool neskaido cid 53 ?
Main'a tu turi parsisiusti is neto. P.s. Tai yra tawo tlf. programa.
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)