mobiles.lt

Autorius Tema: CID53 atrisimas  (Skaityta 29466 kartus)

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gegužės 15, 2009, 23:13 »
Niekur nerandu K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn gal kas zinot is kur parsisiust?
  • K810i

Neprisijungęs smiriukas

Guru
*****
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +296/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gegužės 16, 2009, 00:00 »
Niekur nerandu K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn gal kas zinot is kur parsisiust?
http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=377, prašom. ;)
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gegužės 16, 2009, 01:23 »
Dekui, gal kas zinot kodel kai jungiu telefona i usb, laikydamas c knopke, man neismeta jokiu katalogu, atrodo kad far net nesureguoja kai ikisu, gal zinot kame beda?
http://img39.imageshack.us/my.php?image=bepavadinimo.png
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 16, 2009, 01:39 sukūrė joiner »
  • K810i

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gegužės 16, 2009, 12:28 »
O tu usb flash driverius irases? Gal blogas kontaktas pabandyk prawalyti, nes man daznai taip su k550i buna...
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs joiner

Naujokas
*
Įrašai: 6 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus joiner
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #24 Įrašytas: Gegužės 16, 2009, 17:09 »
O tu usb flash driverius irases? Gal blogas kontaktas pabandyk prawalyti, nes man daznai taip su k550i buna...
Didelis dekui viskas pasitaise kai irasiau usb flash driverius :), tik dbr idejas executor.b iejas i  zaidimus nerodo jokio executor, kame beda cia gali but? :/
« Paskutinį kartą keitė: Gegužės 16, 2009, 18:55 sukūrė joiner »
  • K810i

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #25 Įrašytas: Gegužės 17, 2009, 13:01 »
O tu usb flash driverius irases? Gal blogas kontaktas pabandyk prawalyti, nes man daznai taip su k550i buna...
Didelis dekui viskas pasitaise kai irasiau usb flash driverius :), tik dbr idejas executor.b iejas i  zaidimus nerodo jokio executor, kame beda cia gali but? :/
Is anycid folder'o isekstraktini db2020 ten paemi 2 failiukus ir 3 t.y. executor.b is savo modelio tada tuos 3 failus sukeli i tlf. tpa/preset/custom atjungi saugiai ir isijunges tlf. turi pasirodyti plies wite na toliau zinai.
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs Samusas

Naujokas
*
Įrašai: 1 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Samusas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #26 Įrašytas: Gegužės 27, 2009, 08:32 »
Sveiki, kaip ijugti telefona po flashinimo? maniskis w580 priristas prie UK tinklo ir po visu flashinimu idejus LT kortele, kad paleist executor, neysileidzia i menu. simlock...

Neprisijungęs motomanas1

Žinovas
***
Įrašai: 357 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
109 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motomanas1
k550i cyber-shot@walkman |
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #27 Įrašytas: Gegužės 28, 2009, 13:35 »
Na cia pats jau nk nepadarysi. Nebent su turbo sim korta taciau ji brangiau tau kainuos nei atrisimas pas meistrus...
99 proc. awariju iwyksta del neteisingo mastymo likes 1 proc. - del technikos.:)

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #28 Įrašytas: Birželio 17, 2009, 23:35 »
prašau padėkit baigiu išprotėti,,, iš kur gauti (K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn) tik ne 810 o k 800 i?  viską jau peržiūrėjau ir nebežinau nei ką bedaryt, prašau padėkite...

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #29 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 00:01 »
prašau padėkit baigiu išprotėti,,, iš kur gauti (K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn) tik ne 810 o k 800 i?  viską jau peržiūrėjau ir nebežinau nei ką bedaryt, prašau padėkite...

Topse.ru paieksok, tikrai rasi...

P.S. R8BE001 tai K810i FW verijos skaiciai, ant K800i kiti bus...

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #30 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 08:38 »
seinam is tel.lipdami ant tasku esanciu virsui ( .. ) spaudziam Jes.atjungiam kabeli ir isimam baterija.idedam baterija laikom C vel jungiam per usb minetu budu.
parsisiunciam K810tpa_CDA102568_1_R8A_GENERIC_BALTIC
atsidarom dabar ofs aplanka ir situos parsiustus failus irasom i tpa\preset\custom
cia pat irasom 3failus i is AnyCid archyvo db2020(isarhivuotus)2failus)+1-executor.b (K810),bei parsisiunciam k800_lighteffectshttp://www.4shared.com/file/25249438/a65891c3/k800_lighteffects.html?s=1.siuos failus irasom i tpa\preset\system\lighteffect\systemeffects
atsijungiam minetu budu.Atjungiam kabeli isimam batareika,idedam ijungiam tel.laukiam kol pasikraus.pasileidus tel.einam i zaidimus ir paleidziam executor tel turi automatiskai issijungti! (tel.uztraukiamas rankinis ir jis nebeisijungia,vadinas viskas gerai  )





-------------------------------------------------------
man kažkas su šia dalimi negerai, visvien yjungus tel  rodo insert corresct SIM card... kur gali būt klaida, nes siaip realiai nelabai supratau kokius cia file'us kelt,,, nes daug ten jų yra... gal padėtumet kas? aciu labai butu... ?
Įrašyta: Birželis 18, 2009, 02:21
na susigaudžiau jau kaip ir pirmą ir antrą žingsnį vykdau, kaip ir gerai, telefoną įjungus kraunasi "please wait", užsikrauna ir vistiek insert correct SIM card, tai kaip man iki žaidimų nusigaut tada ? SE k800i . gal blogai kad naudoju k 800 failus main, o FS baltic k810?

Neprisijungęs 1525

Specialistas
****
NOKIA Įrašai: 1656 | Karma: +59/-0 | Lytis: Vyras
62 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus 1525
6233
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #31 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 11:55 »
Kiek pamenu sitam atrisino buduj reikalinga SIM kortele prie kurios telefonas priristas arba Tornado SIM..

Neprisijungęs maniux23

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 114 | Karma: +4/-0
32 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus maniux23
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #32 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 12:40 »
mintis gera bet ar imanoma,pats turiu tlf cid 53 prirista pr telenor o sim ner tai executor neina paleist.bet jai padarius taip ikelus ji kad startuojant tlf paleistu automatiskai ar kazka pan na supratot ka turiu omeni yra jug kazkokiu startup funkciju kad ir pwz vietoj on off paveksleliu ji nurodzius kad paleistu ar as ce lb nusisnekejau  :laugh:

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #33 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 16:39 »
o tai kaip dar pačiam telefoną su  CID 53  persirašyt be pagr kortos? ? ?

  • Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7497 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
23 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #34 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 17:50 »
o tai kaip dar pačiam telefoną su  CID 53  persirašyt be pagr kortos? ? ?


O tai nepaprasčiau išimti telefoną ir įjungti Flight režimu? Jei nesigaus, visada yra patch'as įrašyt "Work without SIM".
  • SGS2

Neprisijungęs maniux23

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 114 | Karma: +4/-0
32 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus maniux23
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #35 Įrašytas: Birželio 18, 2009, 21:46 »
pas mane k550neina ijunk jo niekaip o Work without SIM.vkp neimesi td kam tas executor  :laugh:
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 18, 2009, 23:02 sukūrė maniux23 »

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #36 Įrašytas: Birželio 19, 2009, 09:20 »
o tai kaip dar pačiam telefoną su  CID 53  persirašyt be pagr kortos? ? ?


O tai nepaprasčiau išimti telefoną ir įjungti Flight režimu? Jei nesigaus, visada yra patch'as įrašyt "Work without SIM".
galėtum plačiau paaiškint, nes nelabai supratau... fligjt režimu pas mane k800i tik telefo demo versija tegalima... jei čia apie tai... blm Biržuose kur dabar apsistojęs net neatrišinėja niekas telefonų.. gal panevėžyje kur tai patikimai atlieka žinote? :)

Neprisijungęs zalciokas

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zalciokas
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #37 Įrašytas: Birželio 22, 2009, 14:57 »
o tai jei pačią kortą gaučiau, tai reiktų su ja dirbt ar kaip?

Neprisijungęs wilius999

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus wilius999
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #38 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 20:08 »

ismeta erora bandant telefonas turi but isiungtas,laikom tel.C knopke ir jungiam prie usb
Far atidaro du katalogusofs ir oflash,mes renkames oflash ir atidarom ji.
spaudziam alt ir F2 kitoj pusej susirandam kur atsisiuntem K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn failus.
desniu peles klavisu ant ju laikydami pazymim geltonai ir spaudziam F5(copy) sutinkam,irrasom abu failus.

telefonas se k810i
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 22, 2009, 20:10 sukūrė wilius999 »

Neprisijungęs auris69

Žinovas
***
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: CID53 atrisimas
« Atsakymas #39 Įrašytas: Rugsėjo 24, 2009, 14:29 »

ismeta erora bandant telefonas turi but isiungtas,laikom tel.C knopke ir jungiam prie usb
Far atidaro du katalogusofs ir oflash,mes renkames oflash ir atidarom ji.
spaudziam alt ir F2 kitoj pusej susirandam kur atsisiuntem K810_R8BE001_FS_BALTIC_RED53.fbn ir K810_R8BE001_MAIN_GENERIC_SM_RED53.mbn failus.
desniu peles klavisu ant ju laikydami pazymim geltonai ir spaudziam F5(copy) sutinkam,irrasom abu failus.

telefonas se k810i

Padaryk screen kokia pasirenki platforma, greiti ir pan
  • 6110, 6210, 6310
Poker master