Telefonų modeliai > N-Gage

ZAIDIMO IRASIMO PROBLEMA

(1/2) > >>

nerka0605:
Paleidus ngage arena man rodo neuzbaiktus instaliuot geimus kai as noriu juos dabaikt instaluot tai man instaliuoja kaskiektai laiko o paskui isjunkia arena ir zaidimio instaliacija buna nebaikta :(.
NEMETA JOKIOS LENTELES TIESIOG INSTALIAVIMO SEKOI ISJUNGIA. MANO NOKIA N95 8GB NAUJAUSIA FIMWARE VERSIJA,  :police: NULAUZTAS :police:.
Kame beda ???

Gallardo:
Gal  Open4all patch'ą išjungt pamiršai?

MaGicSky:
1. Visų pirma jūsų telefonas turi būti išlaužtas (pamenate, pirmoje dalyje trečiame punkte jūs turėjote tai sužinoti), galite laužti pasinaudodami - Hellocarbide laužimu arba Drakarious laužimo būdą (tai vienas ir tas pats laužimas, tik skirtinga eiga, pasirinkite jums tinkamesnį ir paprastesnį).

Jei pas us telefonas neišlaužiamas, jums N-Gage įdiegti reikės pagal šią instrukciją - (dar rašoma).

2. Parsisiunčiate iš oficialios svetainės jūsų telefonui skirtą N-gage areną - N-gage.com
3. Įdiegiate parsisiųsta N-gage areną į telefoną.
4. Parsisiunčiate N-gage patch failą iš Failai.lt (mirror 4shared) ir jį įdiegiate.
5. Dabar galite siustis BinPDA laužtus N-gage žaidimus ir juos įdieginėti - visi laužti N-Gage žaidimai.

http://www.symbianity.com/duk/832-n-gage-juaidimsh-bdiegimas-b.html

nerka0605:
Gallardo - truputeli nesigaudau esu girdejes apie Open4all bet kur nezinau, kur ji rasti ir  kaip isjunkti ,nereikia man ziaurei tikslei as gaudausi symbianuose
MaGicSky - cia sena rasimo forma as rasiau pagal sia instrukcija http://www.symbianity.com/s60v3/programos/kita/141-ngage-installer.html

Gallardo:
Kadangi naujausia pas tave firmware tu ją išlaužti galėjai tik šiuo būdu http://www.symbianity.com/duk/2989-kaip-i353lau382ti-iki-353iol.html ir turbūt neatkreipei dėmesio į šią eilutę : "Norint išjungti pilną priėjimą prie sisteminių failų, tai paleidžiate ROMpatcher'į, pasirenkate patch'ą Open4all ir spaudžiate Deactivate (tai reikalinga pvz. norint žaisiti N-Gage žaidimus)."

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją