Naujienos    »    Apžvalgos    »    Siemens M55
review_siemens_m55.jpg

Siemens M55 Siųsti el.paštu

Siemens M55 nesenai buvo vienas iš populiariausių, tačiau dabar telefonas praranda populiarumą, nes gaminami vis nauji modeli ir tai jau nebėra vienas iš geriausių modelių. šio telefono populiarumą lėmė puikus, jaunatviškas dizainas, bei funkcijų gausa.

Telefonas nepasižymi labai geru ekranu, tačiau nėra pats prasčiausias. Ekranas gali rodyti iki 4096 spalvų, tačiau jis nėra ryškus. M55 turi CSTN tipo ekraną, todėl yra praktiškai neįmanoma ką nors ižiūrėti ryškioje šviesoje. Taip pat yra labai dideli tarpai tarp taškų ir tai labai suprastina vaizdą.

Klaviatūra gan patogi, tačiau gana dažnai gendanti. Viduryje yra keturių krypčių valdymo mygtukas, prie kurio pripratus, valdyti telefoną pasidaro labai paprasta.

Telefono šoninėse dalyse yra įmontuotos dinaminės švieselės, kurios pagyvina telefoną. Jos mirgsi, kai gaunamas pranešimas, kai yra skambinama arba tiesiog kai telefonas įjungtas. Jos taip pat galės pranešti, jog išseko telefono baterija.

Telefono programinė dalis galėtų būti padaryta ir geriau. Telefonas gana dažnai \"pakimba\", bei lėtai reaguoja į paspaudimus. Yra išleista keletas programinės įrangos atnaujinimų, kuriuose bandyta tai ištaisyta, tačiau nelabai sėkmingai, nes telefonas vistiek neveikia taip, kaip norėtųsi. Vienas iš privalumų būtų - failų sistema. Ne visi naujausi telefonai turi tokią patogią failų sistemą kaip M55. Failus galima kilnoti iš vieno katalogo į kitą, kurti naujus katalogus, bei daug kitų galimybių.

Telefone yra nemažai funkcijų. Savo telefonu galėsite gauti, bei siųsti elektroninį paštą. M55 taip pat palaiko Java programas, tačiau jos veikia ganėtinai lėtai, kaip ir pats telefonas. Telefone yra diktofono funkcija, tačiau įrašytų garsų negalėsite nustatyti kaip skambėjimo melodijos, kaip tai buvo galima ankstesniame Siemens C55 telefone.

M55 palaiko WAV garso formatą, taigi galėsite klausytis savo mėgiamų dainų iškarpas, pilnoms dainos šiek tiek pritrūks telefono atminties. Telefonas taip pat palaiko MIDI, bei AMR melodijas. Deja pastarųjų negalima nustatyti kaip skambėjimo signalo, skirtingai nei WAV. Prie M55 papildomai galima prijungti specialią foto kamerą su integruota blykste. Ja jūs galėsite daryti QVGA (160x120 taškų), bei VGA (640x480 taškų) nuotraukas. Nuotraukų kokybė nėra labai gera. Fotografuojant arti esančius objektus vaizdas išsilieja, nuotraukų kraštai gaunasi tamsesni. Vaizdo ieškiklis yra įmontuotas kameroje, tačiau nuotraukos gaunasi ne visai tokios, kokias matote per tą ieškiklį.

Telefonas nėra labai brangus, tačiau jame ir nerasite įdiegtų pačių naujausių technologijų. Telefone galėtų būti įmontuotas IR ryšys, nes vienintelis būdas keistis failais yra duomenų kabelis, kuris nėra labai patogus.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras