Naujienos    »    Telefonai    »    Motorola pristatė RAZR2 - kitos kartos RAZR
v8_front_low.jpg
v8_front_open_low.jpg
v8_back_low.jpg
V8_side_low.jpg

Motorola pristatė RAZR2 - kitos kartos RAZR Siųsti el.paštu

Užvakar Motorola pasauliui pristatė RAZR markės evoliuciją ir atskleidė RAZR2. Prieinamas 2007-ųjų Liepą kai kuriose rinkose ateinančios kartos įrenginys turės krštutines funkcijas, tokias kaip CrystalTalk™ technologiją, iki 2GB vidinės atminties, ypač greitą meniu navigaciją bei kt. ir visa tai sutalpinta į plonesnį, tvirtesnį, aptakesnį korpusą.

Plonesnis, bet vis dar stulbinantis

  • Vis dar plonas - Motorola padarė RAZR2 profilį dar aštresnį, nupjaunant du milimetrus nuo originalaus RAZR.
  • Didelis yra gražu - labai patobulinti dvigubi ekranai suteikia vartotojui diidžiausią savo klasėje 2-jų colių išorinį ekraną aiškiam skambinančiojo paveikslėliui ir įskaitomiems tekstams bei 2,2 colio vidinį ekraną su dvigubai didesne rezoliucija nei originalaus RAZR.
  • Medžiagos reiškia - paklausiojo ragelio pagražinimui Motorola panaudojo vientisą apvalkalą, minkštą nugarėlę ir pribloškiantį metalinį priekį.
Tvirtesnis, bet glotnesnis
  • Tvirtas kaip plienas - RAZR2 pagrindą sudaro nerūdijančio plieno vidinis rėmelis suteikiantis tvirtumo ir atsparumo.
  • Net nesibraižantis paviršius - didelis išorinis lęšis pagamintas su chemiškai sustiprintu stiklu įbrėžimų atsparumui padidinti.
  • Atviras ir uždaras korpusas - Motorola testavo aliuminio ašį daugiau nei 100000 laboratorinių testų, kad vartotojui užtikrintų nepriekaištingą korpuso atidarymą.
Protingesnis, bet paprastesnis
  • Pasaulinis - RAZR2 šeimos trys nauji rageliai – V9 (3G HSDPA), V9m (EVDO CDMA) ir V8 (GSM) - bus prieinami vartotojams visuose pagrindiniuose tinkluose.
  • Programinė įranga - Kaikurios RAZR2 versijos bus Linux/Java pagrindu.
  • Protingesnė sąsaja - RAZR2 V8 turi visiškai pakeistą vartotojo sąsają, kad būtų galima rasti kontaktus dar greičiau. Tai pašalina to paties asmens dubliuotus įrašus ir leidžia kontaktui priskirti kelis numerius. Pagrindinį meniu galima pritaikyti pagal save, taigi vartotojai nebus toliau nei per 2-3 paspaudimus nuo savo mėgiamų programų ir pan. Žinučių raymas taip pat lengvesnis; RAZR2 automatiškai atpažįsta kokio tipo žinutė siunčiama.
  • Greitis - su naujuoju ARM 11 procesoriumi, apdorojimas 10 kartų greitesnis nei originalaus RAZR ir su greitaeigiu USB 2.0 trunka tik 2-3 sekundės dainos perkėlimui.
  • Klausykis - Motorolos pažangi CrystalTalk™ technologija RAZR2 automatiškai nustato garsą švariems pokalbiams užtikrinti net triukšmingose aplinkose.
  • Jis atsakinėja atgal - RAZR2 V8 “kalba” su vartotoju išvardinant meniu, kontaktų sąrašus, el. laiškus ir žinutes garsu - funkcija skirta turintiems regėjimo sutrikimų, bet patogi naudojant automobilyje ar kelyje.
  • Viliojantys tekstai - net neatidarius telefono RAZR2 vartotojai gali pasikliauti dideliu išoriniu ekranu skaitant žinutes ir atsakinėjant į jas standartiais įrašytais šablonais.
  • Geros vibracijos - išorinis ekranas turi Motorolos atrastą “haptics” technologiją, kuri suteikia vartotojams atsakomasias vibracijas į prisilietimus pirštais. Kartu su virtualiais muzikiniais mygtukais leidžia vartotojui be jokių pastangų valdyti grotuvą.
Ir dar daug kitų naujų funkcijų

Prieinamumas
Tikimasi liepą. Vartotojai gali iš anksto užsisakyti RAZR2 www.motorola.com ir būti vieni iš pirmųjų sekančio RAZR savininkų.


Nemobilus 2007-05-18

Kad lyg ir jie i LT. nesiuncia ?

Jūsų komentaras