Naujienos    »    Paslaugos    »    „Hansabanke“ – „Bitės“ bevielio interneto zona
bite_logo.gif

„Hansabanke“ – „Bitės“ bevielio interneto zona Siųsti el.paštu

Nuo šiol „Hansabanko“ padaliniuose Savanorių pr. Vilniuje apsilankę klientai galės ne tik pasinaudoti banko paslaugomis, bet ir prisijungti prie interneto ar atsisiųsti reikiamus duomenis savo nešiojamaisiais kompiuteriais ar delniniais įrenginiais. Tokią galimybę „Hansabankas“ Savanorių prospekte įsikūrusioje centrinėje būstinėje bei klientų aptarnavimo padalinyje (Savanorių pr. 15 ir 19) suteikė kartu su telekomunikacijų bendrove „Bitė Lietuva“.

Ši naujovė bus naudinga ir „Hansabank“ grupės darbuotojams, kurie galės prisijungti prie banko tinklo informacijos, elektroniniu paštu ar intranetu greitai pasieks reikiamus duomenis. Planuojama bevielio interneto ryšį ateityje įdiegti ir kituose banko padaliniuose.

„Bevielio interneto prieiga pirmiausia bus aktuali mūsų klientams ir svečiams, kurie vertina galimybę neatitrūkti nuo naujienų, sparčiai spręsti verslo klausimus. Taip pat ji pravers ir iš kitų miestų į Vilnių atvykstantiems „Hansabanko“ darbuotojams, kolegoms iš Estijos, Latvijos bei Švedijos, kurie galės patogiai ir greitai pasiekti internete esančius duomenis“, – teigė „Hansabanko“ elektroninės bankininkystės departamento direktorius Ramūnas Strauka.

Pasak R.Straukos, „Hansabankas“ pasirinko bendrovės „Bitė“ pasiūlytą techninį sprendimą, kuris atitiko aukštus saugumo reikalavimus ir galimybę vienu metu banko viduje turėti du belaidžius tinklus, skirtus darbuotojams ir svečiams. Kartu su bevieliu ryšiu „Hansabanko“ filialui „Bitė“ teikia ir internetą skirtąja linija.

„Džiaugiamės galėdami suteikti šalies gyventojams dar daugiau galimybių naudotis mobiliuoju internetu ir tokiu būdu neatitrūkti nuo svarbių reikalų nepriklausomai nuo laiko ar buvimo vietos. Tikime, kad bevielio interneto zonų kūrimas bankuose dar labiau paspartins mobiliojo darbo plėtrą“, - sakė „Bitės“ grupės verslo klientų marketingo vadovas Vytautas Kaikaris.

„Hansabanko“ filialuose Savanorių prospekte apsilankę klientai, norėdami pasinaudoti bevieliu internetu, turi kreiptis į padalinio administratorę, kuri suteiks jiems iki 6 valandų galiojantį vartotojo vardą ir slaptažodį. Įvedus šiuos duomenis, klientai galės naudotis bevieliu tinklu ir prisijungti prie išorės interneto. Banko svečių tinklas apsaugotas nuo tiesioginių išorės grėsmių, tačiau norint būti visiškai saugiems, rekomenduojama naudoti įprastus saugumo sprendimus savuosiuose kompiuteriuose.

Be viešų nemokamų bevielio interneto paslaugų (WiFi), „Bitė Lietuva“ taip pat siūlo „BITĖ HotSpot“ paslaugą, kuri leidžia klientams įsidiegti WiFi paslaugą savo įmonėse arba namuose. Be to, „Bitė“ aktyviai plečia mobiliojo interneto paslaugas, pagrindinį dėmesį skirdama naujausių 3G ir HSDPA technologijų diegimui, kurios leidžia užtikrinti ne tik duomenų perdavimo greitį, bet ir mobilumą. Itin sparčiu mobiliuoju internetu HSDPA ryšiu „Bitės“ klientai gali naudotis daugiausiai Lietuvoje – net 18-oje šalies miestų.

“Hansabankas” priklauso vienai iš pirmaujančių finansinių grupių Baltijos ir Šiaurės šalių regione – “Swedbank”. Ši grupė turi daugiau nei 8,9 mln. privačių ir beveik 460 tūkst. verslo klientų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje ir Švedijoje. Grupė turi 477 padalinius Švedijoje ir 295 padalinius Baltijos šalyse. “Swedbank” grupėje dirba apie 17 tūkst. darbuotojų, iš jų Lietuvoje – virš 3 tūkstančių. “Hansabankui” Lietuvoje priklauso “Hansa lizingas”, “Hansa gyvybės draudimas”, “Hansa investicijų valdymas”, “Hansa draudimo brokeris”, “Baltijos autolizingas” ir “Hansa valda”.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras