Naujienos    »    Telefonai    »    Šviesos ir spalvų žaismas – naujųjų „Sony Ericsson”...
T650i_E65_Midnight_Blue (Small).jpg
T650i_Front_40angle_Growing_Green (Small).jpg
S500i_Mysterious_Green_open_in_nature_x (Small).jpg

Šviesos ir spalvų žaismas – naujųjų „Sony Ericsson” telefonų savybės Siųsti el.paštu

„Sony Ericsson” pristatė du naujus dizaino kategorijos telefonus. „Sony Ericsson” T650 savyje derina šviesos efektus, šlifuoto metalo korpusą ir įbrėžimams atsparų mineralinį stiklą, tuo tarpu S500 instaliuotos temos, kurios keičiasi priklausomai nuo paros ir metų laiko.

Visas dėmesys telefone „Sony Ericsson” T650 skiriamas detalėms. Telefono klavišų ir šoninių šviesos juostų blykčiojimas puikiai dera su pasirinktomis ekrano temomis. Šioms animacijoms judant telefono ekrane, jų kontūrai pastebimi ir klaviatūroje bei telefono šonuose. Šis šviesų žaismas puikiai dera prie šlifuoto metalo korpuso.

Visas „Sony Ericsson” S500 žavesys atsiskleidžia tik nustūmus telefono klaviatūrą. Vos 14 mm storio telefone įrengtos papildomos švieselės, kurios pagyvina naudojimąsi telefonu. Be to, šiame telefone atsirado ir dar viena naujovė – nuolat besikeičiančios ekrano temos. Kartu su šviesomis jos nepastebimai kinta priklausomai nuo metų ar paros laiko.

„Šiuos telefonus nuo kitų skiria labai jaukios ir malonios detalės,- teigia „Sony Ericsson” produktų marketingo vadovas Steve Walker. – Kurdami šiuos telefonus, mūsų dizaineriai įkvėpimo sėmėsi iš Šiaurės Europos gamtos, pašvaisčių ir kitų nepakartojamų gamtos stebuklų. Tai telefonai, skirti iš minios išsiskirti siekiantiems žmonėms.”

„Sony Ericsson” T650

  • Dėmesys detalėms: Plieninis korpusas ir įbrėžimams atsparus mineralinis stiklas
  • Technologijų priešakyje: Darbastalio animacija sujungta su klaviatūros šviesos efektais
  • Jokių kompromisų: 12.5 mm storio 3G telefonas su 3.2 megapikselių kamera ir daugialypės terpės grotuvu
Įkvėptas gamtos Naujausios technologijos, daugialypės terpės funkcijos ir neribotos ryšio galimybės - įgimtos T650 savybės. Šiame ploname 3G telefone gausu įvairių funkcijų. 3,2 megapikselių kameros su autofokusavimu pagalba galima drąsiai daryti kokybiškas nuotraukas, o 1,9 colio įstrižainės ekranu – jas peržiūrėti. Ekraną dengiantis mineralinis stiklas ne tik apsaugo nuo įvairių įbrėžimų, tačiau ir pagyvina spalvas, matomumą esant ryškiai šviesai ir apžvalgos kampą.

Individualumas T650 suteikia galimybę nuotraukomis pasidalinti su draugais ir artimaisiais, kad ir kur jie bebūtų. Jas galima tiesiog parodyti telefono ekrane, išsiųsti žinute arba patalpinti į interneto dienoraštį.

Sukurtas kiekvienai dienai T650 pramogų pasiūla itin gausi. Daugialypės terpės grotuvu galima perklausyti mėgstamas dainas, kurias „Bluetooth” technologijos pagalba be laidų galima perkelti tiesiog į ausines. Šiandien pristatytos stilingos „HBH-DS980” – puikus šio telefono partneris.

Išsiskiria minioje Vos 12,5 mmm storio T650 - legendinio T610 tąsa. Šis telefonas – puikus pagalbininkas, savyje derinantis tiek naujausias technologijas, tiek unikalų dizainą.

T650 prieinamas dviejų – augančios žalios ir vidurnakčio mėlynos spalvų. Šis telefonas yra UMTS 2100 -GSM/GPRS 900/1800/1900 telefonas. Rinkoje jis pasirodys trečiajame 2007m. ketvirtyje.

„Sony Ericsson” S500
  • Dienos metu nuolat besikeičiančios temos ir apšvietimas
  • Subtilus stilius: Po telefono korpusu paslėpta 2.0 megapikselių kamera
  • Ypatingos spalvos:Mistinė žalia ir pavasario geltona
Pilnavertis dizainas Telefono dizainas nesibaigia korpuso spalvom ir forma. S500 veikia temos, kurios nepastebimai keičiasi bėgant metų laikui ar keičiantis paros metui. Be to, telefone integruoti ir šviesų efektai, kurie skelbia apie įvairius įvykius arba tiesiog gundančiai šviečia atitraukus telefono klaviatūrą.

Gyvos nuotraukos 2.0 megapikselių kamera – puikus telefono priedas, praverčiantis visose gyvenimo situacijose. Nuotraukomis galima pasidalinti tiek siunčiant žinutes, el.laiškus, siunčiant „Bluetooth” ryšiu ar įkėlus jas į interneto dienoraščius – ar gi mažai būdų pasidalinti džiaugsmu?

Stilinga išvaizda, praktiškas turinys S500 siūlo daugiau nei stulbinantį dizainą. Telefonas palaiko „Memory Stick Micro” korteles, kuriomis atmintį praplėsti galima net iki 2GB – ją bus galima užpildyti mėgstama muzika. Muziką atkurti padės belaidis „MBR-100” muzikos imtuvas, leisiantis jos klausytis per namų ar automobilio garso sistemą. Be viso to, telefone įdiegti puikūs trimačiai žaidimai ir galinga interneto naršyklė.

Sujungimas S500 komplektuojamas su visais priedais, kurių prireiks norint jį sujungti su kompiuteriu. S500 taip pat palaiko „Bluetooth” 2.0 ryšio technologija.

„Sony Ericsson” S500 yra 14mm storio 2.5G telefonas (GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900), prieinamas mistinės žalios ir pavasario geltonos spalvų. Rinkoje jis pasirodys jau antrajame 2007m. ketvirtyje.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras