Naujienos    »    Apžvalgos    »    Motorola V3
review_motorola-v3.jpg
motorola_v3-angle04.jpg
keypad.JPG
v3 n-left.JPG
f65d8ce1.jpg

Motorola V3 Siųsti el.paštu

Kompanijos Motorola gaminami telefonai dažnai išsiskirdavo iš kitu. Kompanija bandė pritaikyti daugelį ekstrevagantiškų sprendimų. Vieni pasiteisino, kiti - ne, tačiau įmantrūs ir išskirtiniai telefonai visada žavėjo žmones. Išleisdama telefoną Motorola V3, kompanija nebesistengė pakeisti telefono koncepcijos, gamintojai tiesiog pakėlė tai ką jau turėjo sukurę ankščiau - patobulino, pagražino, taip vis labaiu ir labaiu artėdami prie "idealaus" telefono sukūrimo. Kas jiems iš to išėjo skaitykite šiame strapsnyje.

Motorola V3 galbūt būtų vienas iš daugelio paprastų telefonų, metų metus tūnančių parduotuvių lentynose. Niekuo neypatingas modelis, jei ne jo išvaizda. Matyt kuriant šį modelį programuotojų alga buvo padalinta dizaineriams. Bet aš jau nukrypau nuo temos.

Taigi, pats telefonas yra atlenkiamas su išoriniu ir vidiniu ekranais, dažnausiai parduodamas sidabro spalvos. Labiausiai į akį krinta aparato išmatavimai, Motorola V3 yra labai plonas, žinoma jo negalima tituluoti "plonausiu telefonu pasaulyje" tačiau ilgas ir plonas apratas iš tolo atrodo tikrai įspūdingai. Telefono korpusas nėra apkrautas, tik dešniame šone yra USB jungtis bei garso reguliavimo mygtukai. Taigi iš išorės telefonas tikrai suteikia rimto ir stilingo telefono įspūdį. Atidarius telefoną įspūdis dar labiau sustipreja. Visų pirma į akį krenta didelis 320 x 240 taškų, 252 tūkstančių spalvų ekranas, bei nestandartinė klaviatūra. Vieninteliai iš korpuso iškilę mygtukai tai 4-ių krypčių valdiklis, visa kita klaviatūros dalis paslėpta po siaura plastiko plokštele. Šios konstrukcijos trūkumas yra nebent toks, kad nevisiškai prie aparato valdymo pratęs žmogus tamosoje sunkiai susiorientuos kur koks mygtukas yra.

Motorola V3 nėra sunkus (Svoris 125 gramai) tačiau atidarytas jis yra gana didelis, nepaisant to, puikiai laikosi rankoje ir yra patogus naudojimui. Akumuliatoriaus dangtelis gale tvirtai laikosi ir neslankioja.

Deja, kaip bebūtų gaila, toks išvaizdus telefonas neatneša nieko naujo technologijų srityje. Telefone veikia tipiškas Motorola V600 serijos meniu ir visos funkcijos beveik niekuo nesiskiria, todėl paties telefono galimybių čia neaptarsiu. Tiesa, negaliu nepamineti ekrano (ju yra du), išorinis ekranas 4096 spalvų STN 96 x 80 taškų nėra ypatingas, tačiau vidinis 252 tūkst. spalvų, 320 x 240 taškų skiriamosios gebos tikrai nenuvilia. Žavi tikroviškai atkuriamos spalvos bei glotnūs kontūrai. Tenka pripažinti, kad Motorola V3 ekranas - vienas geriausių rinkoje.

Kad ir kaip bebūtų gaila, Motorola V3 nėra ypač pažangus techniškai, tačiau jo galimybės ne tik atitinka, bet ir pralenkia klasės standartus. Šis telefonas nėra verslo pagalbininkas ar pramogų kombainas, tačiau toks jis ir neturi būti. Iš tokio tipo modelių niekas net neraikalauja ypatingų funkcijų, tačiau Motorola V3 turi viską - ir stilių, ir galimybes, ir svarbiausia, telefonas nėra ypatingai brangus - jo kaina gana spračiai krinta. Žinoma ieškantiems ypatingų įvaizdžio klasės modelių jis gal ir nebus pats tinkamiausias, nes galima rasti ir labaiu perstižinių gaminių, tačiau paprastam žmogum siekiančiam išsiskirti iš kitų jis tikrai neblogas pasirinkimas.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras