Naujienos    »    Patarimai    »    Puppet Master - kompiuterio valdymas per telefoną

Puppet Master - kompiuterio valdymas per telefoną Siųsti el.paštu

Trumpas aprašymas kaip įdiegti ir nustatyti "Puppet Master" programą jūsų kompiuteryje. Programa skirta kompiuterio valdymui iš telefono, naudojant BlueTooth.

Parsisiunčiame "Puppet Master" iš čia. Programos laukelyje "Register" spaudžiam mygtuką "Activate manualy", tuomet suvedam tokį kodą: EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0. toliau jusų paklaus "Kaip jūs norėtumėt užsiregistruoti?", pasirenkam per naršyklę. Atsidarys naršyklės langas su programos gamintojo puslapiu (ar kažkas panašaus), jame bus jau įvestas kodas. Spragtelkit "Submit" ir apačioje atsidarys tinklapio dalys su reikalingais aktyvacijos kodais, kuriuos reikės įvesti į programą. Programa jums padekoja už registraciją ir viskas veikia.

Keletas patarimų kaip pasijungti prie kompiuterio su BlueTooth adapteriu valdomu Wincomm tvarkyklėmis (mano atveju naudojau BlueSoleil terpę tarp Bluetooth įrenginių http://www.bluesoleil.com/index.asp)

  1. Pirma kartą pasileidus Puppet Master paspaudžiat mygtuką "Preferences".
  2. Pirmame įdėkle "Device", sąraše "Device selection" pasirenkate "Add..." - prasideda COM portų paieška.
  3. Atsiradusiame langelyje "Add device" pasirenkate "Server for Java Ohones" ir spaudžiate mygtuką "Add".
  4. Pasirenkate COM portą, kuris suderintas su jusų Bluetooh įrenginiu, įrenginių sąraše atsiras Server for Java Client on COMx (x- yra jusų COM porto numeris), spaudžiam "OK". Serveris laukia susijungimo su jusų telefonu.
  5. Pasiledžiat programą "Puppet Master" jusų telefone, telefonas pradės Bluetooth įrenginių paiešką (programą rasite Pupet master kataloge "Java clients").
  6. Pasirenkate paiešką telefone (jei ji ne prasidejo pati) - kompiuteris jusų paklaus "Ar leisti BT prisijungimą?" pasirenkat "Leisti visada".
  7. Nueinate į Puppet Master Preferences ir pataisote COM porto numerį į tą, prie kurio prisijungti užklausė BT įrenginys 6 punkte. Spaudžiate "OK", vėl laukiamas prisijungimas.
  8. Sulaukę, kai jūsų telefono ekrane atsiranda kompiuterio BT vardas, jį pasirenkate ir pradedate valdyti kompiuterį.

Jei viskas pavyko, tada nurodom Puppet Master programai įsijungti besikraunant Windows, ir jūs galėsite valdyti kompiuterį kai tik jis įsijungs.

Kiek teko pačiam naudotis (Siemens CX75 ir MSI BT adapteris), veikia viskas, išskyrus pelytes valdymą: pasigarsint, pasitildyt, "WinAmp", "Media Player", "MS PowerPoint", nustatymų keitmas, programų paleidimas, naršymas po diskus. Na pabandysit - pamatysit.

Informacijos šaltinis http://cx75.ovl.ru bei mano šiokia tokia patirtis diegiant šią programą.


saras 2007-02-11

e padekit parsisiunciau ta programa viskas gerai susiradau ta com bet man jokia bt nemeta ir telefas aptinka tik kompa ir nieka neleidz waldyt

Magaiveris 2006-12-30

joa, pas mane su 6230i winampas eina viskas ciki respect. bet gaila kad su pele nelabai kas gaunas, arba kokias 2sek pajudinu arba visai nieko ir atsijungia. dingsta bluetooth rysys ir reikia per naujo prisijungt per telefa. Siaip gera programa svarbiausia winampa valdai kaip su pultu.

Jūsų komentaras