Programos > Įvairūs įrankiai |
Garantines ir negarantines programeles |
<< < (2/2) |
Yukinari:
As pvz neesupratau kaip ce reikia patchinti viska su kokia programa ten pvz atsidarau ta hiden disk and mikutku theme ir su kokia programa man ziureti ji ?!? nu krc nesupratau.. |
CRONUS:
As tai nieko nesupratau ka tu nori ziuret, Yukinari ir man atrodo kad ce is viso ne i tema parasei nes tema ce apie garantija :) |
dieduska:
--- Citata iš: Zakix Vasario 06, 2005, 23:56 ---Reiskia su OD nezaisiu ;D Man atrodo, kad bet koks SW pakeitimas ar pach\\\'o ikelimas panaikina garantija. Bet tai irgi yuri niuansu: nesdamas i garantini gali ipust ta pacia sw ir nuejes, jei kyla garantiniam aptarnavimui klausimu apsimest \\\"slanga\\\" :) --- Baigti citatą --- na va butu idomu ar jie galetu tai pastebeti ::) |
Wyshniukas:
--- Citata iš: dieduska Gegužės 02, 2005, 15:29 --- --- Citata iš: Zakix Vasario 06, 2005, 23:56 ---Reiskia su OD nezaisiu ;D Man atrodo, kad bet koks SW pakeitimas ar pach\\\&039;o ikelimas panaikina garantija. Bet tai irgi yuri niuansu: nesdamas i garantini gali ipust ta pacia sw ir nuejes, jei kyla garantiniam aptarnavimui klausimu apsimest \\\"slanga\\\" :) --- Baigti citatą --- na va butu idomu ar jie galetu tai pastebeti ::) --- Baigti citatą --- Kai reikia jie viska pastebi, kartais net perdaug nei jiems liepta ;D |
Unguriukas:
Nebijokit to OD tu patchinimu viska galite daryt tie techniniai centrai jiem nesvarbu ar jus daret ta ar ana ar ne. Supraskit viena dalyka techniniai centrai uz kiekviena persayta Fw pataisyta dedale/pakeista detale vnz ka jie padaro jusu telefonui jiems pinigai eina is tinklo kuriame turite garantija. Tai va jie neziuri nieko svarbu kad gautu pinigu:) Tai vat sekmes tikrai nebijokite. :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |