Telefonų modeliai > Samsung |
Samsung SGH-E730 trumpai |
<< < (2/5) > >> |
Trenktaz:
O kiek mokejai? Kodel D500 neissirinkai ? |
raganation:
Mokejau daugiau nei kainuoja D500. norejau raskladushkes - d500 reikia be perstojo valyt ekrana. o kad jie beveik niekuom nesiskiria, tik E730 radija dar yra +. Kas liechia dizaina ir korpuso padengima, man daug labiau matine raskladushke patinka ;) ish D500 pranashumu zhinau, kad D500 video fullscreenu galima zhiuret, fotiko flashas geresnis (E720 dar geresnis, bet pati kamera blogesne). o prikolas, kai ant cover screeno rodo skambinanchiojo nuotrauka mane vezha :) |
Wyshniukas:
O kaip tau su baterija? :) Nes apziurinejau Z500, tai sako pakalbant po valanda per diena, telefonas keliu paru neatlaiko :-\ Visum tai graziai atrodo, dar korpusas visas juoda. Klaviatura labai patogi, ekranas kaip visada be priekaistu rodo, meniu gana patogus, Java greit veikia, atminties kortele dedas...visum geras daiktas jei ne baterija :) |
raganation:
baterija atitinka ishmatavimus :) keleta dienu daug maigiau, klausiau mp3, ir paprastai beklausydamas uzhmigdavau - laike nuo ryto iki nakties, atsibusdavau nuo akumo ishsikrovimo signalu. o daba mazhai kalbejau (maigiau nemazhai) ir 3 para pilna akuma rodo. shiaip batareika tikrai greit ishsikrauna, ypach klausant, ,fotkinant. Bet ne katastrofa. man gana, o atsizhvelgiant i gera ekrana ir pachios baterijos dydi - visai neblogai. PS. o samsunguose buna GPRS data counteris? :-[ nerandu PPS. nuomone apie samsungus pasitaise per kilometra, dar neseniai sakydavau kad samsungai shuds, o vieninteliai telefai - siemens:) |
Van_Helsingas:
taigi reikia paturet visu markiu telefonus tik tada susidarysi tikra nuomone apie juos ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |