Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: Keičiame įvarius draiverius,ikonas,failus telefone |
<< < (4/22) > >> |
smiriukas:
Atnaujinau truputį šią temą, pridėjau screenshotus, tiesa, jie ne mano daryti, o iš interneto "ištraukti", bet tai nekeičia esmės. ;) |
[Gintas]:
O tai ar yra nauda is tu naujai irasytu driveriu,ty foto,garso ir ekrano? o ar reikalui esant galima veliau imesti senuosius? |
smiriukas:
--- Citata iš: [Gintas] Birželio 19, 2009, 21:05 ---O tai ar yra nauda is tu naujai irasytu driveriu,ty foto,garso ir ekrano? o ar reikalui esant galima veliau imesti senuosius? --- Baigti citatą --- Reikalui esant tikrai galima įsimesti senuosius, tereikia pasidaryti jų kopiją iš anksto arba parsisiųsti iš topse.ru išarchyvuotą softą ir ten juos susirasti ir vėl įkelti į telefoną. O nauda šiaip yra, pvz. įsirašius garso draiverius telefonas groja garsiau, gal kartais kokybiškiau (viskas priklauso nuo draiverių), ekrano draiveriu nerekomenduoju keisti, o su kameros draiveriais, tai kai kuriais atvėjais irgi geresnės foto gaunas. Tai tiek. :) |
[Gintas]:
Smiriukas,gal galetum rekomenduoti tikrai geru garso driveriu Se w850i telefonui,nes ziurejau http://topse.ru tai ten daug accustic driveriu,bet kitiem modeliam. O jie i domu tiktu mano tlf,nors neparasytas modelis? Taigi uzsimaniau isimesti flash laikdrodi,bet kai ijungiu toks pilkas ekranas,ir apacioje lyg i interneta eitu. O idomu,tai reiskia jog w850i nepalaiko flash laikrodziu? Bet flash meniu tai veikia... ??? ::) |
smiriukas:
Dėl flash laikrodžių nežinau. O mano nuomone gerus garso draiverius prisegu. ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |