Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: Keičiame įvarius draiverius,ikonas,failus telefone |
<< < (9/22) > >> |
yplon:
--- Citata iš: smiriukas Liepos 15, 2009, 16:11 ---Taip, esamus failus trink lauk, o rašyk vietoje jų naujus. Kaip tai padaryt aprašyta prieš tavo akis, tik truputį aukščiau negu mano ši žinutė. --- Baigti citatą --- Na jei taip sakai tai gerai...cituoju: --- Citata ---Dabar jums reikia žinoti ką jūs norite pasikeisti (kokius draiverius ar failus), tarkim jeigu norite pasikeisti garso draiverius keliaujate į /ifs/settings/acoustic katalogą, ištrinate viską ir keliate naujus draiverius --- Baigti citatą --- bet kaip ikelt ? :) trinti tai Files->Delete, o kaip ikelt is pc ? |
yplon:
Nu tai...? Ir kaip padaryti "BACK" ? Ir jeigu noriu issaugoti viska, tai turiu spaust keleta kartu "..", ane ? Bet tai tas mygtukas kartais nereiskia "Step backwards" ? |
auris69:
--- Citata iš: yplon Liepos 20, 2009, 13:40 ---Nu tai...? Ir kaip padaryti "BACK" ? Ir jeigu noriu issaugoti viska, tai turiu spaust keleta kartu "..", ane ? Bet tai tas mygtukas kartais nereiskia "Step backwards" ? --- Baigti citatą --- Jis sugryzta i pradini kataloga, kai nebebus kur gryzt, jis pasiulys atjungt tel ar kazka tokio :) nepamenu tiksliai |
pompazas:
O tai kodel man neranda telefono? viska darau kaip reikia. time out buna... |
Wyshniukas:
--- Citata iš: pompazas Liepos 27, 2009, 13:41 ---O tai kodel man neranda telefono? viska darau kaip reikia. time out buna... --- Baigti citatą --- O koks telefonas? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |