Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Maximalus patchu skaicius |
(1/3) > >> |
SplesH:
Kai bandau yrasyti y telefa ikonu/smailu/baterijos ir panasiai patcha (aisku viskas vienoj vietoj) man ismeta sone uzrasa kad tipo pasiektas maximalus patchu skaicius... nors telefe dabar yra yrasyta tik 4 patchai.. tai kaip man yrasyt ta grafikos patcha? |
motomanas1:
Na pas mane yra irasyta 2 graphic patch'ai ir dar 20 paprastu. Tad maximumo cia nera...gal tiesiog tawo patch'ai yra netinkami. O koks tlf pas tawe? :) |
SplesH:
W660i ... kelia ta patcha apie pusvalandy ir neykelia... Įrašyta: Kovas 16, 2009, 21:00ir kaip suprast 2 grafik patchai? tai tipo 2 skirtingu stiliu ikonos yra ar kaip? |
motomanas1:
qa patch'a esi irases? Be to su kokia programa keli? Truputi detaliau kaip darai...graphic patch'as tai kai keicia paveikliuks pwz: sms issiuntimo, folderiai, tame tarpe ir baterijos ikona. Įrašyta: Kovas 17, 2009, 21:06qa patch'a esi irases? Be to su kokia programa keli? Truputi detaliau kaip darai...graphic patch'as tai kai keicia paveikliuks pwz: sms issiuntimo, folderiai, tame tarpe ir baterijos ikona. |
smiriukas:
Tikrai nėra jokio apribojimo dėl patchų skaičiaus. Keli kiek tik nori. :laugh: Na, bet reikia žiūrėti labai,kad patchai būtų geri, kad tarpusavyje nesipjautų jie ir kad nesikartotų tie patys (kartais būna,kad turi pasikeitęs tarkim grotuvo skiną,rašai graphics patchą ir ten tos ikonos būna grotuvo,tai jie susipjauna..). |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |