Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga
Del flashinimo su FAR
(1/1)
SplesH:
Noriu pabandyt yrasyt patchus su FAR+Jd bet prijungus telefona prie jo, einant y bflash foldery ismeta kad jei noriu testi reikia flashinti main firmware...Paspaudziu taip.. uzsikrauna 3 lenteles ir td kai bandau yjungti telefona jis nebeysijungia, belieka tada tik main perrasymas.. O paspaudus ne - nieko neyvyksta.. tiesiog kaip suprantu telefonas atsijungia nuo kompo... Quickacess patchas yrasytas su setool..
Wyshniukas:
O tai kokios tada problemos įrašinėt patch'us per SET2L? Net nelogiška naudoti kitą programą, kai su ana kuo puikiai veikia ir turint omeny, kad galima naudoti "use quickaccess" funkciją joje.
SplesH:
Bet as noriu pabandyt kita programa - gal greiciau yrasines patchus.. Nes man su setool tarkim baterijos patcha (uzima ~80kb) yrasineja apie ~20min... tad kazkaip labai ilgai, kai pasiskaiciau kad kiti 4mb patcha su far per kelias minutes yraso tai ir pats nutariau pabandyt....
Wyshniukas:

--- Citata iš: SplesH  Kovo 19, 2009, 19:25 ---Bet as noriu pabandyt kita programa - gal greiciau yrasines patchus.. Nes man su setool tarkim baterijos patcha (uzima ~80kb) yrasineja apie ~20min... tad kazkaip labai ilgai, kai pasiskaiciau kad kiti 4mb patcha su far per kelias minutes yraso tai ir pats nutariau pabandyt....

--- Baigti citatą ---

Tai gal tu nenaudoji tos funkcijos quickaccess...su ja kelios sekundės ir įrašyta jau būna.
SplesH:
nu bet as naudoju ta quickacces.... bet vistiek ilgai man kelia tuos patchus.. uzknisa laukt....
Įrašyta: Kovas 19, 2009, 21:40Jau susitvarkaiu :) per FAR viska normaliai dbr kelia
Navigacija
Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją