Telefonų modeliai > 5xxx

5200 atnaujina is softa ir kitos sim nebeveikia.

(1/3) > >>

kalioosass:
Tai va,atnaujinau nokia 5200 softa,ir lyg viskas gerai buvo,atnaujinau su ezio kortele,po kiek laiko bandziau ieti kitas korteles,ir raso kad tipo nera sim ar yjungti telefona be jos,telefonas is anglijos,ir kai atsinaujinau softa viskas pasikeite kalba ir paN,Ka daryti?

1525:

--- Citata iš: kalioosass  Kovo 21, 2009, 15:33 ---Tai va,atnaujinau nokia 5200 softa,ir lyg viskas gerai buvo,atnaujinau su ezio kortele,po kiek laiko bandziau ieti kitas korteles,ir raso kad tipo nera sim ar yjungti telefona be jos,telefonas is anglijos,ir kai atsinaujinau softa viskas pasikeite kalba ir paN,Ka daryti?

--- Baigti citatą ---

nu nezinau kaip us tom sim, atsimenu vcia nesenai pardaviau 6233, buvau isidejas tele2 kortele, viskas puikiai veike.. susitikom jis isdeda raso kad sim neideta, taip ir tele2 ir labas, ir ir omnitelio rase kortos rase, o su mano tele2 keik nori gali det.. ir tiap ir likau nesuprates kame beda.. ;)

kalioosass:
bet kas svarbiausia,ima tik mano ezy ir siostros kai bandziau,kitu ir eziu ne neima ;D

1525:

--- Citata iš: kalioosass  Kovo 21, 2009, 21:20 ---bet kas svarbiausia,ima tik mano ezy ir siostros kai bandziau,kitu ir eziu ne neima ;D

--- Baigti citatą ---

nu man irgi pasidare kas cia yra.. kad vienas korteles mato kitas nea :D net neisvaizduoju, kazkas gal su sim lizdu

kalioosass:
o gal butu galima paziureti ar sis modelis nepriristas?gal yra softas koks? :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją