Telefonų modeliai > DB2xxx |
sony ericsson k810i |
(1/6) > >> |
rimvydas2251:
sweiki, sugedo sony ericsson k810i, buvau pajunges laida ir man parase istraukite is telefono laida , nes galite sugadinti tel atm, bet viska leido kelti tai issikeliau iskeliau foto, dainas is tel atm ir is atm kortele tada atjungiau laida ir ant vakaro pradejo perskarauneti ir atsijungineti arba visai uzstrigdavo tel ir rodo balta ekrana. ir nzn ka daryt? as softa nebandes persyti sony ericsoon tai nk nzn. ar tinka bet koks laidas perasyti softa? kokios programos reik perasyti softui perasyti? ir jaigu zinot duokit nuorada kur galima softa atsisiusti? |
smiriukas:
FW perrašymui reikia DCU-60 laido. O iš kur gauti softą, kaip jį įrašyti į telefoną rasi pasinaudojęs forumo paieška (bus toje pačioje temoje viskas). |
rimvydas2251:
kad nerandu apie sita sony ericsoon k810i delto ir sakau gal galit pasakyt tioksliau kur galima atsiusti softa? ::) |
motomanas1:
Daugumai se fw perasymas yra toks pats...na cia tik jau skiriasi nuo cid'o weliau su tuo pats susipazinsi as neaskinsiu. Siulau tau parsisiusti SEUS Programa kuri tau perasys fw daug paprasciau... ja rasi siame saite www.topse.ru (pries tai uzsiregink) arba tiesiok per google susirask. Na jei nori zaisti su programomis tad stai. http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6368.0.html |
svaigulis:
Kaipsuzinoti koks pas mane laidas? ant jo neparasyta... su betkokiu laidu tinka atnaujinti FW per gamintoju puslapi? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |