Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Dėl W910 apsaugos kodo |
(1/4) > >> |
laurynasj:
Sveiki, taj vat issigijau telefona per antras rankas ir pasidariau kad butu telefono kodas, nu kad kaip pasijungi tai paprasytų kodo. Po kelių dienų nunešiau as jį y taisyklą o telefono kodą užsirasiau ant lapuko. Kitą dieną atejau jo atsiimti. Grįžau namo pasijungiu suvedu PIN prašo Phone lock Code as vedu sena neveikia. Galvoju QTF? Bandau dar kartą tas pats. Galvoju paskambinsiu meistram kurie tvarkė mano telefoną. Sako mes nieko neperasinėjom. Galvoju pabandysiu pats. Vakar visą parą dūrinausi su programom tokiom kaip : XS++ v3.1, setool2lite 1,11. Setool2lite 1,11 programoje nėra mano telefono modelio... O su XS++ v3.1 kaskas neto nelabai parisu. p.s pas meistrus telefono kodo nuhakininmas 35 lt... Kas galit padėkit gal dar kokia yra paprastesne programa ar kaip? Ačiū ??? ??? ??? ??? ??? |
1525:
--- Citata iš: laurynasj Kovo 26, 2009, 10:21 ---Sveiki, taj vat issigijau telefona per antras rankas ir pasidariau kad butu telefono kodas, nu kad kaip pasijungi tai paprasytų kodo. Po kelių dienų nunešiau as jį y taisyklą o telefono kodą užsirasiau ant lapuko. Kitą dieną atejau jo atsiimti. Grįžau namo pasijungiu suvedu PIN prašo Phone lock Code as vedu sena neveikia. Galvoju QTF? Bandau dar kartą tas pats. Galvoju paskambinsiu meistram kurie tvarkė mano telefoną. Sako mes nieko neperasinėjom. Galvoju pabandysiu pats. Vakar visą parą dūrinausi su programom tokiom kaip : XS++ v3.1, setool2lite 1,11. Setool2lite 1,11 programoje nėra mano telefono modelio... O su XS++ v3.1 kaskas neto nelabai parisu. p.s pas meistrus telefono kodo nuhakininmas 35 lt... Kas galit padėkit gal dar kokia yra paprastesne programa ar kaip? Ačiū ??? ??? ??? ??? ??? --- Baigti citatą --- \ paasinaudok forumo paieksa ir suzinosi kad setool ir xs++ nepalaiko tavo telefono, http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=search2 tau apdes KKclient arba a2 ;) kita kart paieka naudokis |
laurynasj:
Sveiki dar kartelį, norėjau paklausti gal kas žinote kaip galima sužinoti,nulaužti Sony Ericsson w910i telefono kodą? Bandžiau su setoll2 v 1.11 (bet ten nėra mano telefono modelio) ,XS++ v3.1 (kaip žinau ir kiek bandžiau irgi mano telefono modeliui netinka), o su KKClient 1.81 (neišėjo nes prašo logino ir psw) taj gal kas žino kitą kelią? p.s Domėjausi kodo nulaužimas pas meistrus 30lt. :o :( |
motomanas1:
Man rodos tawo platformai nera budu nulauzti kodo...tad teks moketi litus...;) Įrašyta: 2009-03-27, 21:29:41bandei "0000" westi...? |
laurynasj:
jop bandziau ir 0000 ir 1234... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |