Telefonų modeliai > x7x |
cxv70 garantinis |
<< < (2/3) > >> |
Hotter:
Jo MTTC kai nuvariau tai ten eiles ziauriai dideles net uz duru kaikas stovi ;D Ten atlieka ir bites ir omni ir tele2 garntijas... O visdelto mano telefono neves i klaipeda ji jau nuveze i kauna (sendien atnaujino daikto vieta, parase): Esama remontuojamo daikto vieta: +MTTC Kaune, Savanoriu 172, Savanorių pr. 172 Idumo kokios eiles kaune :D O idomu sestadieniais MTTC dirba? |
Silorak:
Sestadieniais MTTC nuo liepos menesio nebedirba. ;) Sekmes laukiant :) |
Unguriukas:
Teks tikrai palaukt man Fw ir munipuliatoriu tvarke 3 Savaites nebijok ateis ir tavo laikas sutvarkys ar anksciau ar veliau :) |
CRONUS:
na jei man kazkas tokio nutiktu tai labai nezaisciau nunesi, sakai sugedo garantija galioja arba keiskit arba pinigus grazinkit jie privalo jei nenori yra "Nemaisto Produktu Inspekcija" tada tikrai pakeicia ;) P.S. jei atvirai tai taip jau buvo nutike ir teko laukt net visa pusvalandi kol pakeis (aisq po to kai parasiau dyrikui prasyma ir jis perskaites pateike atsakyma kad nekeis) ;D |
CRONUS:
O kas tau liepia su MTTC gincytis? jie cia ne prie ko gincytis reikia su tais is kur pirkai tu turi pilna teise nesutikt kad taisytu tavo preke kol nepasibaiges garantinis :P P.S. nedubliuok irasu >:( |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |