Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Reik pagalbos perrašyt SW K610 |
<< < (7/7) |
smiriukas:
--- Citata iš: zygissssssss Balandžio 10, 2009, 21:37 ---o negalima to pacho i main faila sukelt o tada ji i tel irasyt? --- Baigti citatą --- Nežinau.. Bet tu geriau pabandyk išjungti tą savo antivirusinę ir pasileisti setoolsą, manau veiks.. |
zygissssssss:
gerai pabandysiu ;) gal kas galit imest nuoroda setool2 1.11 kad tikrai veiktu ir butu be updaito? |
smiriukas:
--- Citata iš: zygissssssss Balandžio 10, 2009, 21:44 ---gerai pabandysiu ;) gal kas galit imest nuoroda setool2 1.11 kad tikrai veiktu ir butu be updaito? --- Baigti citatą --- Na juk buvau jau kažkur įmetęs linką tau.. Be to ne aš vienas ir Wyshniukas yra įmetęs, manau ir jo turi gerai veikti programa. |
motomanas1:
--- Citata iš: smiriukas Balandžio 10, 2009, 20:55 --- --- Citata iš: zygissssssss Balandžio 10, 2009, 20:18 ---iskur gaut sita qa patch'a ? ir kaip tada script padaryt?:) --- Baigti citatą --- QA patchas - quick access (yra temoje pridėtas kur aprašytas perdarymas K610i į W660i..). O su far manager nemanau, kad įrašysi scriptą.. --- Baigti citatą --- Naudok si far manageri: http://www.failai.lt/bdti699wyaiq/FarMan+JdFlasherAnyCid_-TRASh.7z.htm jame wiskas sudeta tau tik reikia ji pasileisti nustatyti qa2020 pasirinkti didziausia greiti ir junkti tlf. atidarys 2 pasirinkimus: bflash ir bfs. Eini i bflash tada bus aplankas "memory" joa neliesk. Tada desineje surask sawo qa patch'a paspausk ant jo wiena karta su desiniu tada (f5 ir enter) irasys patch'a ismes lentele spaudi ok. Tada irasai ta sawo iliminator ar kaip ten. Ir atjungi tlf. Kaireje spaudydamas ant tokio ".." zenklo kol ismes lentele tada ok ir atjungi tlf. Be to, smiriuk, scripta ideti galima... ;) |
zygissssssss:
pabandysiu. o kaip scripta yrasyt? Įrašyta: Balandis 11, 2009, 11:36kai bandau ieiti i ta bflash ismeta lentele "full plugins intstallation is required" Įrašyta: Balandis 11, 2009, 11:56taip tu teisus negalima ;) esu skaites kad dar to padaryti negalima nera tam tinkamos programos:) bet manau atciras;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |