Telefonų modeliai > x6x |
Negaliu pajungt telefono prie PC, padekit! |
<< < (3/4) > >> |
Usher:
Aisku. Wyshniukas, o tai man tik instaliuot tuos PL-2303 ir viskas? Ir tada viskas susitvarkys? Nu ta prasme, nebemetys to pranesimo desiniam ekrano kampe? |
CRONUS:
o tu pabandyk ir suzinosi ;) blogiau nebus |
Usher:
CRONUS, tai kad as neturiu interneto ant PC, ir is draugu nieks neturi. Jeigu tureciau, tai tikrai viska isbandyciau. Tai va, dabar nebezinau ar verta man eiti i kompiuterine, moket pinigus uz atsisiuntima ir uz irasyma, o paskui paaisketu, kad tie driveriai netinka. Tai noreciau suzynot, gal kam is jusu buvo atsitikus tokia beda? Ir gal galit pasakyt tiksliai? |
JeF0o:
Gal yra kam buves toks bajeris, kad kabeli (DCA-540) atpazysta kompas. Bet mpm raso kad no telephone connected.. Yra kokiu patarimu? P.S. Bandziau visaip junginet telefona prie kompo ir mpm reinstalinau, bet veltui :| Įrašyta: Sausis 02, 2007, 23:30Pasirodo reikejo PC perkraut ;) |
litas:
Sorry už nedidelį OT, bet mano pusbrolis ir neprijungdavo savo k750i. Suinstalina, pabando, neišeina, todėl ištrina programą, o kad reikia PC perkraut tai kvailiukas nesumastė. Kai kompas bent kažką randa tai yra vilties, o pvz aš savo dca-540 per varžas sujungiau 2-5, 2-7 ir tik telefas atpažįsta, o kompas net nesureaguoja :( |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |