Telefonų modeliai > DB2xxx
w810i kameros mygtukas
<< < (2/3) > >>
ovidijus777:

--- Citata iš: owizzz  Balandžio 13, 2009, 17:16 ---issiardyk tela, uzteks manau tik virsutini dangteli nusiimti. ten tas kameros mygtukasieina i klaviaturos mikroschema, kuri lengvai nusiima. pabandyk pati plasmasini mygtuka pvz ant to iskilimo kuris spaudzia mikroschemos mygtuka pvz super kliju taskiuka uzdek, kad smarkiau isispaustu, o jei ne - nueik pas koki meistra, nzn kaip su pacio mygtuko pakeitimu, bet kad klaviaturos paduka ta pakeitus uz kokia 50 lt, tikrai veiks kaip naujas. nes bus naujas :D parasyk ar gavosi sus klijais :) [+]
Įrašyta: Balandis 13, 2009, 05:13:38 pmir dar... kai issiardysi, tai kaip ta kameros pacia plastmasine knopke vidu klijais padesi taskiuka, net nerink telefono.. tiesiog idek baterija, uzdenk jos dangteliu, o tada ijunk tela, ir bandyk ta kameros  mygtuka judint... gali kad ir be to plastmasinio mygtuko... tiesiog su kokiu minkstesniu smailesniu daiktu pabandyk spaust ta mygtuka... 
 bet man kai ardziau, budavo kad blogai uztaikau ta paduka i sleifa ikist, tai tada tik kameros mygtukas atsijungdavo :D bet cia tik man. o surinkus dangteli uzdejus ok budavo.. :) sekmes

--- Baigti citatą ---
pabandysiu tiesiog padet poperiuka salia knopkes ir parasysiu ar gavosi :) jei sugalvosiu parasysiu ir kitu variantu :)
owizzz:
bet pries tai pabandyk be to mygtuko sudet tela, ir su kokiu smailesniu daiktu pamegink spaust ta mygtuka atvira... jei nixuja nereaguos - nepades joki popieriukai, reiks to klavos paduko kaip as vadinu naujo.. :D kazkada klausiau pas meistra, kiek kainuotu, tai sake gal 60 lt. bet pas ji brangiai viskas.. :)
ovidijus777:
na jis siaip veike ir be poperiuko tik belekiek giliai reikia jy spaust tad kai reikia kanors greit  nufotkint ar filmuot neiseina ;/ vat o su popieriuku daug vargo o naudos jokios ;// net nezinau ka isbandyti  :)
Įrašyta: Balandis 16, 2009, 01:46tiesa nenoriu naujos temos kurt :) susiduriau su tokia problema

ties sia vieta sustoja ir nebesikrauna daugiau net nezinau ka daryt ;//
owizzz:
ka cia daryt bandei?:D pamegink dar palaukt. taspat, kai as pvz draivus metuosi i w810i, pradzioj raso kad aktyvuojama gfx ar kaskas tokio... ir po to uzsikrauna .. o pamegink nieko neuzdejes, tnei mygtuko, tik spausk pati ta kur nusispaudzia ant tos ploksteles klaviaturos. pazek kaip spaudziasi, ar reaguoja, ar ir ta reik su jega spaust?:)
ovidijus777:
Bet aš noriu konkrečiai , pakeist kamero mygtuką nes ir sunkiai veikia orginalus ir šiaip gal patogiau , o tarp kitko esu mates kažkur temą "kameros mygtuko keitimas" ar panašiai ...  ??? :-\
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją