Telefonų modeliai > Nokia |
Nokia mobiliųjų telefonų flash'inimas naudojant Phoenix programą. |
<< < (94/109) > >> |
ConnectIT:
Prieš spaudžiant "Refurbish" spausk "Options" ir ištrink iš sąrašo tą failą, kurio neranda. |
Dzyga:
Labas. Turiu problemą. Kažkodėl, nebegaliu nuflashint telefono, pasijungiu, trumpai paspaudžiu įjungimo mygtuką, parašo installing drivers, laukiu, laukiu, išmeta klaidą device unplugged... Tačiau aš jo tai neatjungiu.. Bandžiau per kelias usb jungtis. Windows 7Ultimate 32Bit. |
dewil21:
beda neina surast asha 302 fw bandziau per phoenix eit ten per tools uzrasau koda o man ismeta The variant package was not found on the server. ka daryt? |
ConnectIT:
--- Citata iš: Dzyga Spalio 18, 2012, 16:37 ---Labas. Turiu problemą. Kažkodėl, nebegaliu nuflashint telefono, pasijungiu, trumpai paspaudžiu įjungimo mygtuką, parašo installing drivers, laukiu, laukiu, išmeta klaidą device unplugged... Tačiau aš jo tai neatjungiu.. Bandžiau per kelias usb jungtis. Windows 7Ultimate 32Bit. --- Baigti citatą --- 1. Per ilgai spaudi mygtuką. 2. Jei nori flash'inti Dead Phone rėžimu - turi paleisti perršymo procesą ir spausti tam tikru metu. ;) |
ConnectIT:
--- Citata iš: dewil21 Spalio 19, 2012, 19:33 ---beda neina surast asha 302 fw bandziau per phoenix eit ten per tools uzrasau koda o man ismeta The variant package was not found on the server. ka daryt? --- Baigti citatą --- RM-813? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |