Telefonų modeliai > Nokia
Nokia mobiliųjų telefonų flash'inimas naudojant Phoenix programą.
kesukas:
Sveikas, man irgi buvo panaši problema su DEAD PHONE rėžimu, tai padėjo vienas žmogus, kuris dirba su box'u ir tikrai nebrangiai sutvarkė man telefoną kurio dar ir dabar naudojuos :) Parašyk vartotojui Gallardo jis tau padės. :)
foxass:
pabandyk irasyt naujesne versija jei yra. pazek tarp failu ar nera raudonai pazymetu
aromkinas:
sveiki,gal galetumete patarti kaip butu galima sutvarkyti nokia N8-įdedi SIM kortelę,tai telefonas paprašo PIN kodo,įvedi kodą,telefonas įsijungia kaip priklauso,parodo darbalaukį,bet po kurio laiko jis pats įšsijungia. O be SIM, normaliai,neišsijunginėja ir programos veikia,dekoju is anksto
Sandriike17:
Sveiki viską padariau kaip liepėt, bet man neranda RM-217, gal tiesiog nemoku surasti tų tinkamų failų kuriuos reikia įkelti į products ? Pas mane nokia 6300, padėkit :)
Gallardo:
--- Citata iš: Sandriike17 Kovo 25, 2013, 08:19 ---Sveiki viską padariau kaip liepėt, bet man neranda RM-217, gal tiesiog nemoku surasti tų tinkamų failų kuriuos reikia įkelti į products ? Pas mane nokia 6300, padėkit :)
--- Baigti citatą ---
Su navifirm susirandi RM-217, ir parsisiunti tuos failus, kurie pagal nutylėjimą jau yra pažymėti. Parsiuntus juos gali sukišti į papkę su product code pavadinimu. Tad juos reik patalpinti konkrečiai į RM-217 aplanką, o jį perkelt į products. Žodžiu kad nebūtų taip: C:bla bla/phoenix/products/RM-217/058412/
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją