Telefonų modeliai > N Series
Nokia N80 baltas ekranas
<< < (3/4) > >>
1525:
Pasiimi dantu sepetuka pamirkai i spirita ir valai :D
Arunas_M:
na net nezinau ar bandyt s utuo spiritu, nes karta su tokia pat nokia irgi taip buvo, neisijungdavo tik supypsedavo, kazkas patare, kad su dantu sepeteliu ir acetonu pravalyti,pravaliau, bet poto isvis nebeliko is jos jokiu giyvybes zenklu, tai net nezinau ka cia ir padaryt su ja.
1525:
su acetonuuuu :DD jo jei dar nepraskiestu tai isvis nugriuaze ten viska.. spiritu ar kokiu adekalonu pavilgdyt sepetuka ir patrint ir poto nudziovink.. ir viskas veiks, as ne viena taip tel esu pravales ir veikia iki siol ;)
XPEH:
siaip as esu keleta skenduoliu atgaivines acetonu  :)  ir rus forume skaiciau, kad galima acetonu, nupirkau uz 0.99lt acetona ir tiesiog uzpildavau ji ant platos ir istrindavau su kokia vata ar pan.
1525:

--- Citata iš: XPEH  Gegužės 02, 2009, 21:19 ---siaip as esu keleta skenduoliu atgaivines acetonu  :)  ir rus forume skaiciau, kad galima acetonu, nupirkau uz 0.99lt acetona ir tiesiog uzpildavau ji ant platos ir istrindavau su kokia vata ar pan.

--- Baigti citatą ---

Nu nezinau as su tokiu acetonu kazkada bandziua nuo dangelio vlayti markeri, tai pragriauze dangeteli... tai kazi ka padaryt detalem glai..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją