Ne į temą > Filmai

Rekomenduoju filmus

Puslapiai: << < (6/26) > >>

1525:

Gangsteris Nr. 1 | Gangster No. 1
2000 / Kriminalas | Drama | Trileris

Siužetas:
Gangsterių pasaulyje egzistuoja gangsterių mados, gangsterių stilius, yra neskoningi gangsteriai ir yra patys stilingiausi gangsteriai. Jaunasis
gangsteriukas labai pavydi įtakingam gangsteriui Fredžiui ne tiek jo valdžios, kiek sugebėjimo būti stilingam, subtiliai elgtis, turėti išlavintą
gangsterišką skonį. Taigi jaunojo gangteriuko tikslas – patekti į nusikaltėlių elitą ir tapti stilingiausiu gangsteriu – Gangsteriu Nr. 1.

Man patiko, manau ir kitiems verta pažiūrėti :) http://www.linkomanija.net/details?91873.Gangster_No__1_2000_BRRip_x264_AC3_LTEN-CNN

smiriukas:

Pažiūrėjau tą "Gangsteris Nr. 1", tai toks savotiškas filmas.  :P

Gallardo:

Gal kas esat kur matę David Lynch filmų atsisiųst? Norėtųsi LT kalba. Kiek ieškojau tik "Mulholland Dr" teradau. Labai domintų "The Birds"  "Lost Highway" "Blue Velvet" "Hotel Room". Sueitų ir kiti. Tad jei turit ar esat kur matę , pasidalinkit  :)

bronius69:

Mano rekomenduojami filmai,kurie man patiko

Big.Stan.2007.BRRip.XviD.AC3.LT-CNN
KNOWING[2009.acmeDVDrip.LTU.ac3]6intas.TRL
Apgavikai.2003.DVDRip.LT
Jumper.2008.BDrip.XviD.AC3.LT-CNN
Blow.2001.BDRip.XviD.AC3.LT.EN-CNN
super -->
Taking.Lives.Extended.Cut.2004.BDRip.XviD.AC3.LT-CNN
Unforgiven.1992.BRRip.XviD.AC3.LT-CNN
THE_HAUNTING_IN_CONNECTICUT[ACME.dvdrip.LTU.ac3]6intass.TRL

Visus galima rast Linkomanijoje

shrekas:

Na ir as ilindau i offtopica biski....
Noreciau ne filma, o seriala parekomenduot. "Lie to me" vadinas. Lietuviu kalboj vargu ar yra jis, bet anglu- rusu kalbomis galima rasti. Tikrai neblogas serialas mano manymu. Kazkas panasaus Daktaro Hauso stiliuj, tik ne apie medicina, o apie kriminala.

Puslapiai: << < (6/26) > >>

Eiti į pilną versiją