Ne į temą > Filmai

Rekomenduoju filmus

<< < (2/26) > >>

bronius69:
Laaaabai geras filmas...
Drama / 8.3/10 - 2,511 votes

http://www.linkomanija.net/details?83323-c:Klass_DVDRip_LT_2007
Klass DVDRip LT 2007

Pavadinimas: Klasė
Originalus Pavadinimas: Klass
Išleidimo Metai: 2007
Žanras: Drama

Režisierius: Ilmar Raag

Vaidina: Vallo Kirs, Pärt Uusberg, Lauri Pedaja, Paula Solvak, Mikk Mägi, Riina Ries, Joonas Paas, Kadi Metsla, Triin Tenso, Virgo Ernits

Siužetas: LT Šešiolikmetis Kasparas stoja ginti klasės nevykėlį Josepą. Tai pakeitė jo santykius su visais. Kasparas nori susigrąžinti savo draugus, merginą ir įprastą gyvenimą. Mėgindamas išlaikyti orumą, Josepas ketina pereiti į kitą mokyklą. Bet klasės draugai negailestingi. Prasideda tikra kova. Paaugliai nebemato pabaigos savo piktoms užgaulėms.


Gallardo:
Nu ką siunčiam. Bronius sako, kad geras, bronius žino  :)

andrew8:
Kai kurie filmai tikrai geri :) tik vat viena beda cia linkai numesti i linkomanija.lt parsisiusti, o as nesu ten uzsiregines.Zinau, kad galima siustis ir is kitur, bet ten kiek zinau gera svetaine :) Gal kuris nors is jusu butu toks malonus ir atsiustu man lm pakvietima :) Buciau labai dekingas :) ACIU jeigu atsiras geru zmoniu ;) email'as anketoj :)

Gallardo:
Ką tik peržiūrėjau tą filmą "klasė" , labai geras filmas su žiauriai gera pabaiga. Tikrai nesitikėjau , jog taip pasibaigs. Dėkui tau , Broniau, kad nepatingi ir parašai čia apie tokius filmus.

killer_beast:
tai prie to pacio gali paziureti ir bang bang tu negyvas, filmas ta pacia tematika, asmeniskai man labiau patiko uz klass.
dar neblogas filmas yra pabeg iz gulaga.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją