Ne į temą > Filmai |
Rekomenduoju filmus |
<< < (19/26) > >> |
ConnectIT:
--- Citata iš: smiriukas Vasario 07, 2010, 21:20 ---Ink 2009 - geras, įdomus filmas, siužetas ne toks, kaip visų filmų Holivudo. :) <...> --- Baigti citatą --- Jo, filmas Ink (2009) tikrai nesveikas (gerąja prasme)! Iš esmės labai sunku rasti žodžius, kuriais galima būtų apibūdinti šį kūrinį (filmo metu ragaujamas jausmų kokteilis žodžiais neapsakomas). Todėl spaudžiu dešinę tam, kuris parašė ypač tikslų apibūdinimą, pacituotą aukščiau). Rekomenduoju visiems nemačiusiems. Aišku, žiūrėdamas girtas apsižliumbsi ir pro langą iššoksi, o jei blaškys draugų kompanija ir šiaip nesusikaupęs žiūrėsi, tai taip ir liksi minties nepagavęs. Meninis lygis jame tikrai nesveikas, tai lyginti nelabai galima su "sveiko" meninio lygio filmais. Bet pakankamai kokybiškai buvo padirbėta šiuose filmuose: Forrest Gump (1994) The Shawshank Redemption (1994) (jau anksčiau minėjau) The Invisible (2007) Negalime pamiršti ir šių šedevrų: 2001: A Space Odyssey (1968) The Lion King (1994) The Green Mile (1999) Donnie Darko (2001) Space Odyssey: Voyage to the Planets (2004) WALL-E (2008) Slumdog Millionaire (2008) Eagle Eye (2008) . |
Wyshniukas:
Fast Five - patiko, žiūrėsiu dar kartą. |
ConnectIT:
--- Citata iš: Wyshniukas Balandžio 23, 2011, 16:14 ---Fast & Five - patiko, žiūrėsiu dar kartą. --- Baigti citatą --- Nėra tokio filmo. Arba aš nemoku ieškoti. Tu gal apie Fast Five (2011) šneki? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ConnectIT Balandžio 24, 2011, 21:36 ---Nėra tokio filmo. Arba aš nemoku ieškoti. Tu gal apie Fast Five (2011) šneki? --- Baigti citatą --- Tas pats ;) |
ConnectIT:
--- Citata iš: Wyshniukas Balandžio 25, 2011, 10:46 --- --- Citata iš: ConnectIT Balandžio 24, 2011, 21:36 ---Nėra tokio filmo. Arba aš nemoku ieškoti. Tu gal apie Fast Five (2011) šneki? --- Baigti citatą --- Tas pats ;) --- Baigti citatą --- Tai iš šitų bet kurį paėmęs nepasigailėsi... The Fast and the Furious (2001) 2 Fast 2 Furious (2003) The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) Fast & Furious (2009) Fast Five (2011) Jau norėjau sakyti, kad IMDB juos visus vienodai dievina, bet gerai, kad pažiūrėjau... Pasirodo, Linkomanijos pliusų/minusų vakarai ir į IMDB persikėlė... Kuo naujesnis filmas - tuo geriau įvertintas. ;D Maždaug, viskas, kas buvo iki man pradedant internetu naudotis yra blogai. ;D ;D ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |