Telefonų modeliai > DB2xxx |
padekit del K800i |
<< < (2/7) > >> |
1525:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,7289.0.html |
zidass:
aciu uz linka bet man visvien lievai gaunas XS++ kai prijungiu tel belaikidamas C ismeta connecting phone failed,o GDFS dariausi su XS++,ir kai pasijungiu tel prie setools ir meginu isirasyti GDFS man ismeta error,o kai meginau paliai wisniuko tutorial ,na kaip ir viska sukeliau ir panasiai,ir dar priestai paspaudes identify man ismete kad reikia laikyti C ir prijunk laida,tada suranda tel bet jei jau kai flasint noriu vel to praso ir sioje vietoje nieko neberanda,ka daryt,patarkyt ar dar ka as galiu is jo isgraust?ir ar yra kokie tespoint? |
1525:
Visu pirma backupai SEtoll ir xs++ skiriasi. 1,Isitikink ar baterija ikrauta, ar neiskrove, bandyk krauti su kitu telefonu arba isideti is kito tel. 2. jungdamas laikyk 2 + 5 o ne C . |
zidass:
o kaip zinot ar issikroves ar ne, tai pvz jei as paliksiu ta tel su batarke visai nakciai kaip manai pasikrautu,ir beto cia tipo kai darisiu flash su setool ar GDFS siulai laikyt 5+2 o ne c? |
1525:
kai telfono FW sugadintaj is neiskruana.. patarciau nusipirkti stalini pakroveja.. XS++ bandyk junkt laikant 2+5. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |