Telefonų modeliai > 5xxx

Nokia 5310, mire, reiktu prikelti

<< < (3/6) > >>

varnoo18:
Jo, jau sutvarkiau, bet man reikia dabar zeminti fw, ieskau pagalbos...

YOO:
na su mt boxu zeminimas toks, parenki versija zemesne, prijungi prie usb ir spaudi BB5 downgrade...bet berods kad ir tik flash spaustum irgi viskas normaliai susizemintu

zaliukas:

--- Citata iš: varnoo18  Balandžio 27, 2009, 23:22 ---Jo, jau sutvarkiau, bet man reikia dabar zeminti fw, ieskau pagalbos...

--- Baigti citatą ---
tai jei tau jau telefonas isijungia viskas normaliai. tai bandyt dabar su JAF zemint. man zeminant numire telefas. teko pas meistreli nest. pazystamui nusizemino su JAF is 3 trys kartai. jei reikia .imk idejau JAF ir truputis info apie ja. Firmvaro_downgraidinimas.rar - 21.6 Mb jei reikia sakyk idesiu firmwara exe formatu. lengviau bus

varnoo18:
Na fw turiu exe formatu, meginsiu bandyti zeminti, tikiuosi pavyks

zaliukas:

--- Citata iš: varnoo18  Balandžio 28, 2009, 12:24 ---Na fw turiu exe formatu, meginsiu bandyti zeminti, tikiuosi pavyks

--- Baigti citatą ---
tik ant tel bandant zemint FW nustatyk pc suite rezima terp tel ir padaryk kad klaustu koki rezima pasirinkt prijungiant prie pc. ir kaip jau viska padarysi ismes lentele warning warning warning. tai nieko nespausk , telefonas persikraus  kaip susijungs su pc viska, tada tik spausk ok ar yes.,nes jei padarai ,kad telefonas susijungtu su pc automatiskai ,  su JAF kazkas blogai gaunas.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją