Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga |
Instrukcija: Nemokamas A2 platformos telefonų atrišimas |
<< < (2/13) > >> |
kniopas:
jau viskas twarkoje turiu dabar savo w595 sviezei atrista dekuj tau didelis saunuolis ;) Įrašyta: Balandis 29, 2009, 00:20gal kas zinot nuo kada galesim pradeti patchinti a2? |
TRASh:
1) Įdiegiate patcher.jar į telefono atmintį 2) Perkeliate programą (jjpatcher) iš atm.kortos į tel. atmintį. 3) Kopijuojate /tpa/preset/system/ams/jab3b4ded00cb34b3cc77a6699f87ac10753fa701.b į pc naudodamiesi A2 Uploader 4) Įmeskite nukopijuotą failiuką iš tel. į bpatch programą. 5) Įkelkite atgal į telefoną 6) .vkp failus įkelkite į card/others/Patches 7) Paleiskite programą Patch veikia iki telefono perkrovimo,tad manau jokiu problemu nera,perkrauni tel,ijungi jjpatcher'i ir vel visi patchai uzkraunami i telefono RAM atminti :) Dar nemaciau niekur kad galima butu pati FW patchint,o ne koda i RAM irasinet. |
kniopas:
klausykit kaip Lt kalba isimesti i w595 nes niekur nerandu baltic maino ir gal kas turit orginalu meniu.ml nes tas 3g meniu pas mane lewai atrodo |
smiriukas:
--- Citata iš: kniopas Gegužės 06, 2009, 22:26 ---klausykit kaip Lt kalba isimesti i w595 nes niekur nerandu baltic maino ir gal kas turit orginalu meniu.ml nes tas 3g meniu pas mane lewai atrodo --- Baigti citatą --- Meniu.ml rasi topse.ru puslapyje. MAIN failo ieškok generic, o ne baltic (tik FS turi būti baltic). |
pelekaz:
Uzduosiu labai durna klausima, kadangi visai netycia cia uzklydau o man kaip tik atkeliaus tuos W705 kuris bus priristas, tai nudziugau pamates kad yra tokia pragramele, tik klausimas ar tai yra atrisama visam laikui? nes jus cia dar diskutavot apie kazka kita patchus ir t.t? :) ir beje gal tada zinotumet kur LT kalba butu galima surasti siam telefonui ? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |