Telefonų modeliai > DUK
Siemens Password Boot Generavimas Ant X65 Fw36+ Ir X75 Be TestPoint
<< < (5/16) > >>
SirwaL:
tai as taip ir pasidariau ta loaderi, ir backup'us turiu, dabar noriu patchint. o patchint bandziiau su v_klay 2.5, 2.72, 3.3. su 2.5 ir 2.72 neisejo, nes net neprijungia mob(naudojant loaderi, kuri padariau kaip unguriukas yra parases), o su 3.3 mob suranda(naudoju ta pati loaderi, kaip, unguriuko aprasyta), bet kaip jau rasiau iskart pradeda ff backup daryt(tai gi tuo metu patchint neiseina) ir tada nusminga(nu ta errora ismeta, tai va ir nzn kaip issprest sia problema, gal yra kokiu kitu patchinimo programu?
Wyshniukas:
V_Klay tik nuo 3.0 ar 3.2 versijos palaiko x65 serijos Siemens, o 3.3 versija kai pirma karta pajungi telefona prie programos ji daro FF/Backup...tiesiog cia yra idealus variantas, nes kiti nepasidaro FF kopijos ir paskui verkia kai negali telefono sutvarkyt ir iesko per visur FF.
Leisk programai padaryt FF (Nieko nejunginek, tiesiog palik ramybej), o paskui jau galesi daryt ka nori :)
Jeigu vel ismes error padaryk screanshot (CTRL+ALT+PRINT) ir imesk i foruma cia.
SirwaL:
tai as nesu toks durnas, jog nepasidaryciau(regis rasiau kad su x65flasher turiu visus backup'us, nu visa ff ir atskirai) tai jei kas tai su tuo paciu x65 flasheriu ir irasyciau, bet as noriu patchint. Kai ijungiu vklay ir jis paradeda daryt ff as nieko ir nelieciu(bandziau pajungt gal jau 20 kartu, bandziau ivairius greicius),bet vis tas pats error.

p.s. tu norejai tik error lenteles bet imeciau screenshot kuriame matos ir vklay, ne todel kad nemokejau padaryt(tavo kombinacija neveikia, nes pas tave turbut xp o pas mane 98se) tik lenteles screenshot, o todel kad matytumet jog telefa suranda ir prijungia.

[prisegtas failas istrintas administratoriaus]
Unguriukas:
Blyyn labai idomus atvejis pirma karta susiduriu idomu butu isgorst kitu nuomone kas cia galetu buti kad paskui paciam tokiu bedu nenutiktu :(
SirwaL:
as man atrodo supratau, tai bus gan paprasta klaida reiks nueit i radio technikos parduotuve ir nusipirkt du rezistorius, as kai uztrumpinau 2,5(veliau ir 2.5.7 pinus) tai prilitavau laideli (be rezistoriu) taip padariau todel kad ju tuo metu neturejau, beto buvau skaites kazkada "bet specai sako kad galima trumpint ir be rezistoriu" ar kzk pan.

kad kaltas laidas nusprendfziau, nes m55'o backup padare, taigi jei su mano cx neveikia tai kalti laidas arba loaderiai, kurie visiems tinka, todel prie ju kabintis nebegalima, tai lieka tik laidas. Kazkuris is jusu raset kad taip buna kai laidas yra istrauktas is kompo ar pan., taigi mano nuomone, kai nera tu rezistoriu vklay su cx70 dirba kentedamas kol nusprogsta(gal but su cx65 taip nenutinka del kokiu nors priezasciu). nu nzn ar supratot ka parasiau bet nelabai iseina man isreiksti savo minciu.

parasysiu kaip baigesi. dekui uz pagalba
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją