Telefonų modeliai > E Series

e50 pasigavo virusa?

<< < (2/4) > >>

1525:
Dregmė 100% :police:

renatas25:
na isardes nebuvau negaliu pasakyt db ne pas mane tas tel :D na tarkim jei dregme tai trumpintu klava nesamones darytu, bet ir pats tel nesamones daro lagina lb ilgai pakraudineja kai ijungi. visa tai taip pat gali but nuo dregmes? na nezinau ryt pasiimsiu ta tel ir isardes  paziuresiu gal kas nors matysis.  :D

1525:

--- Citata iš: renatas25  Birželio 04, 2009, 21:41 ---na isardes nebuvau negaliu pasakyt db ne pas mane tas tel :D na tarkim jei dregme tai trumpintu klava nesamones darytu, bet ir pats tel nesamones daro lagina lb ilgai pakraudineja kai ijungi. visa tai taip pat gali but nuo dregmes? na nezinau ryt pasiimsiu ta tel ir isardes  paziuresiu gal kas nors matysis.  :D

--- Baigti citatą ---

Man tas pats su 5310XM buvo, pravlaimas spiritu padejo :P

meistrs :):
Aisku kad virusas, kitaip ir buti negali. Zmones pasigauna daugybe virusu dazniausia dregnu/saltu laikmeciu. Rageliai ir panasiai: dregme, papludymiai, alus ir t.t. :)  Nesk i taisykla-isgydys :D
Del lago: jis ir naujas lagina, pats nesioju.

Eriks17gi:
Man tas pats buvo  trumpino 7 sk poto 3 bet praejo ir wel puikiai weikia ;D jaj naudoju daznai buna atsijunge c migtukas tela perkraunu ir wel weikia ;D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją