Telefonų modeliai > Darbas su programine įranga

A2 telefonų modinimas

Puslapiai: << < (4/12) > >>

smiriukas:

Na ką ir aš pasikeičiau W890i garso draiverius į "W890 Nice Bass" iš topse.ru, pasikeitimai minimalūs, šiek tiek garsiau gal skamba ir tiek. :) Šioje pamokoje dar trūksta paaiškinimo kaip įkopijuoti failus į telefoną..

owizzz:

na va, parsinesiau is drauges kita kitoki usb, vistiek tas pat. bandziau ir 2 ir 5 kombinacija - taspats. :/ kodel cia taip gali but?
Įrašyta: Rugpjūtis 21, 2009, 03:27:39 pm
--- Citata iš: smiriukas  Rugpjūčio 21, 2009, 15:06 ---Na ką ir aš pasikeičiau W890i garso draiverius į "W890 Nice Bass" iš topse.ru, pasikeitimai minimalūs, šiek tiek garsiau gal skamba ir tiek. :) Šioje pamokoje dar trūksta paaiškinimo kaip įkopijuoti failus į telefoną..

--- Baigti citatą ---

Sekmes. kilus neaiskumams klauskite, meginsime padėti ;)

nu ka as galiu pasakyt, paimi faila, ir meti kaip i koki flasha ar betka kita, tik meti i programos langa, ir paleidi.  ;D lyg sito prasei ;D

____
blin kaip su tuo pajungimu cia man???

smiriukas:

Aš tai supratau kaip reikia įkopijuot, bet kiti gal būt nesupras, nes nėra apie tai parašyta, tad siūlau įterpti dar porą eilučių į savo pamoką, kad kitiem bėdų nekiltų ar nebūtų bereikalingų klausimų. :)

owizzz:

jau parasiau ;D blin padekit kass del modinimo su c510 ;D kas turit c510, pasijungia lengvai jums?

Wyshniukas:

--- Citata iš: owizzz  Rugpjūčio 21, 2009, 16:53 ---jau parasiau ;D blin padekit kass del modinimo su c510 ;D kas turit c510, pasijungia lengvai jums?

--- Baigti citatą ---

Tu pirma pasidaryk Identify, pasižiūrėk koks CID'as ir sertifikatas. Gal reikėtų į RED pasikeisti, jei koks BROWN ar BLUE dabar yra.

Puslapiai: << < (4/12) > >>

Eiti į pilną versiją