Telefonų modeliai > DB2xxx |
K810i mires ar dar eis istraukt? |
<< < (2/3) > >> |
cFd:
--- Citata iš: motomanas1 Birželio 10, 2009, 19:12 ---Na galejai ir fw perrasynedamas sugadinti, bet gal nea, nunesk meistrui pasikonsultuok. :) --- Baigti citatą --- Taip ir bus kad fw perasinedamas suknisau ir dabar nebeatknisu ka po ko daryt kad isijungtu telefonas. Nes kol nelindau prie fw (gali but netoki koki riekia fw irasiau) viskas normaliai buvo. bent su prijungimu prie pc. |
Wyshniukas:
O tai bent jau bandei prijungti prie programų laikant 2 ir 5 mygtukus? |
maniux23:
banyk akuma pilnai uzkraut man pjove toki brieda kai su pustusciu dirbau su fw Įrašyta: Birželis 11, 2009, 00:56banyk akuma pilnai uzkraut man pjove toki brieda kai su pustusciu dirbau su fw.gal Update Service,sonyericsson padetu? |
cFd:
--- Citata iš: maniux23 Birželio 11, 2009, 01:07 ---banyk akuma pilnai uzkraut man pjove toki brieda kai su pustusciu dirbau su fw Įrašyta: Birželis 11, 2009, 00:56banyk akuma pilnai uzkraut man pjove toki brieda kai su pustusciu dirbau su fw.gal Update Service,sonyericsson padetu? --- Baigti citatą --- uhhh, dabar akuma reiks is kazkur susiveikt blin. Bet tikiuosi pades:) o su 2 ir 5 bandziau junkt - pasijungia retkarciais, retkarciais ne. Nelabai suprantu as to telefono isviso. tas pacias operacijas reikia gal 10 kartu kartot (isiminet akuma, vel idet, vel ismint vel idet) kad nors kazka prisijungtu. Nu bandysiu pas meistrus nest arba ant daliu. idomu kiek gauciau SEUS bandziau. Viena kart pagavo vakar, bet neatpazino telefono. Kiek suprantu cia delto kad sumaltas softas visas |
maniux23:
man su JdFlasher buvo panasiai sukonektini ok po 5sek jau error ir pan zodziu dejau akuma tiesiai ant laidu nau kazkokio noke pakrovejo palaikiau 5 min tai uzteko fw perpust :D swarbu + - nesumaisyt. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |