Ne į temą > Sportas |
Koks sportas jums patinka |
<< < (5/7) > >> |
skierys:
--- Citata iš: BoRdIUrS Rugpjūčio 30, 2005, 23:12 ---Dakaras :) 4ever cia jauciu viena is mana svajoniu pravaziuot dakare, bet ne taip kaip vaziuoja lietuviai pirmas vietas nuo galo uzima o patekt bent i 50-desimtuka pradziai 8) --- Baigti citatą --- stengis gal kada stebiu BoRdIUrS per telika dakare vaziuojanti su kokiu kamazu ;) |
silingas:
--- Citata iš: BoRdIUrS Rugpjūčio 30, 2005, 23:12 ---Dakaras :) 4ever cia jauciu viena is mana svajoniu pravaziuot dakare, bet ne taip kaip vaziuoja lietuviai pirmas vietas nuo galo uzima o patekt bent i 50-desimtuka pradziai 8) --- Baigti citatą --- Su Belaz'u kaip nors ir pratrauktu :blob: |
skierys:
man dar patinka kerlingas ;) nors nelbai suprantu taisykliu |
silingas:
--- Citata iš: skierys Rugpjūčio 31, 2005, 13:16 ---man dar patinka kerlingas ;) nors nelbai suprantu taisykliu --- Baigti citatą --- AAA, geras ten sportas, maciau per Winter Olympic Games. Noreciau but ledo valytoju ;D |
skierys:
--- Citata iš: silingas Rugpjūčio 31, 2005, 13:29 --- --- Citata iš: skierys Rugpjūčio 31, 2005, 13:16 ---man dar patinka kerlingas ;) nors nelbai suprantu taisykliu --- Baigti citatą --- AAA, geras ten sportas, maciau per Winter Olympic Games. Noreciau but ledo valytoju ;D --- Baigti citatą --- Buriam kerlingo komanda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |