Telefonų modeliai > N Series
E65 gedimas ( kas nors zino kas negerai ?)
(1/3) > >>
Pofka1234:
Problema yra tokia kad ijungiu telefona E65 bet kai uzsikrauna jo sviesos isijungia ir klaviaturos nebereguoja spaudineji kiek nori tik tylus garsas girdisi (pyp, pyp kai spaudineji). O veikia tik ijungimo ir isjungimo klavisas, be to kai uzdarai atsiranda uzrakinimo funkcija ( paklausia ar noriu uzrankinti ar nea sviesa uzsidega) paskui atidarau sviesa dega,bet paskui vel uzgesta.  :'(  Gal kas nors zinot kas negerai? Buciau labai dekingas bet uz kokia nors informacija, aciu  :)
roobis:
Mano e65 tas pats. Tikriausiai bus gavus drėgmės ir nuėją tokios stiklinės mikroschemos atsakingos už mygtukus, dar gali būt šleifo problema, o gal tik reikia pravalyt spiritu ir dantų šepetuku. Jei ardyme esi naujokas gal geriau nešk telefoną i taisyklą, tik žiūrėk nešk kur savo darbą išmanantys meistrai, o ne dolbojobai bl, nes man kai nunešiau į vieną vietą taisyt tai tik dar labiau pagadino  >:(
Pofka1234:
pas mane garantinis yra :)
shrekas:

--- Citata iš: Pofka1234  Birželio 14, 2009, 21:23 ---pas mane garantinis yra :)

--- Baigti citatą ---
Jei gaves dregmes, tai jau negarantinis :) Ir beveik neabejoju, kad jeigu nunesi kaip garantini- gausi atmesta garantija del dregmes.
Pofka1234:
o tai kiek kainuotu taisymas? :o
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją