Telefonų modeliai > Nokia

Nokia 8800 Carbon, Sapphire Arte

(1/3) > >>

JOU:
sveiki,
noriu pabandyt sau atsiusti is kinijos viena is situ modeliu.. bet kaip esu skaites forumose ivairiuose tai pas kiniecius buna suinstaliotas "lievas" softas. tai vat noreciau suzinot ar galima pavyzdziui paciam perrasyti ta softa gera i kinietiska varianta?? buciau dekingas uz atsakymus ;0

smiriukas:
Nesurašysi "gero softo".. Jeigu jau kiniška padielka, tai ji tokia ir liks, nieko nepakeisi. Aš nesisiųsčiau asmeniškai, geriau jau ką paprastesnio nusipirkčiau, bet originalaus.

JOU:

--- Citata iš: smiriukas  Birželio 18, 2009, 12:36 ---Nesurašysi "gero softo".. Jeigu jau kiniška padielka, tai ji tokia ir liks, nieko nepakeisi. Aš nesisiųsčiau asmeniškai, geriau jau ką paprastesnio nusipirkčiau, bet originalaus.

--- Baigti citatą ---
o kaip pvz idiegia lietuviu kalba?

smiriukas:
Kaip aš suprantu, tai ten tą patį kinišką softą sulietuvina ir tiek. Principas kiek įsivaizduoju maždaug toks: susiranda softe kalbos failą EN kalba ir viską po vieną žodį verčia. Galiu ir klysti..

JOU:

--- Citata iš: smiriukas  Birželio 18, 2009, 12:48 ---Kaip aš suprantu, tai ten tą patį kinišką softą sulietuvina ir tiek. Principas kiek įsivaizduoju maždaug toks: susiranda softe kalbos failą EN kalba ir viską po vieną žodį verčia. Galiu ir klysti..

--- Baigti citatą ---
bet vertimas bus normalus i lietuviu kalba ar ne labai, gali buti skirtingas negu pvz ne kinieciu modeliuose?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją