Telefonų modeliai > DB2xxx |
W880: neatpažysta M2 kortelės |
(1/2) > >> |
Jackus:
turiu w880 ir man nenuskaito m2 kortos, ydedu ja ismeta lentele tipo defragmentuot reikia ir gali but prarasti svarbus failai, paspaudi taip ir ismeta kad neymanima, gal galit kas padet???? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Jackus Birželio 18, 2009, 15:06 ---turiu w880 ir man nenuskaito m2 kortos, ydedu ja ismeta lentele tipo defragmentuot reikia ir gali but prarasti svarbus failai, paspaudi taip ir ismeta kad neymanima, gal galit kas padet???? --- Baigti citatą --- Suformatuok kompiuteriu prijungęs telefoną per kabelį ir pasirinkęs "Data Transfer" režimą. |
Jackus:
bandziau, nu tipo prisijungi usb, pasirenki data transfer, nueini y my computer ir pasirenki format and tos kortos, o gal netjp as darau ka? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Jackus Birželio 18, 2009, 15:20 ---bandziau, nu tipo prisijungi usb, pasirenki data transfer, nueini y my computer ir pasirenki format and tos kortos, o gal netjp as darau ka? --- Baigti citatą --- Būtent taip. Bet tikriausiai OS neleis to padaryt, nes M2 tuo metu naudojama telefono, nors galiu ir klysti. Bandei telefonu formatuoti? |
Jackus:
man apsoliuciai neranda tos korteles, raso kad neydeta, kai nueinu y my computer tj rodo kad neydeta, ismeta lentele please incert tipo ydek korta nors ji yra |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |