Telefonų modeliai > DB2xxx
W880: neatpažysta M2 kortelės
(1/2) > >>
Jackus:
turiu w880 ir man nenuskaito m2 kortos, ydedu ja ismeta lentele tipo defragmentuot reikia ir gali but prarasti svarbus failai, paspaudi taip ir ismeta kad neymanima, gal galit kas padet????
Wyshniukas:

--- Citata iš: Jackus  Birželio 18, 2009, 15:06 ---turiu w880 ir man nenuskaito m2 kortos, ydedu ja ismeta lentele tipo defragmentuot reikia ir gali but prarasti svarbus failai, paspaudi taip ir ismeta kad neymanima, gal galit kas padet????

--- Baigti citatą ---

Suformatuok kompiuteriu prijungęs telefoną per kabelį ir pasirinkęs "Data Transfer" režimą.
Jackus:
bandziau, nu tipo prisijungi usb, pasirenki data transfer, nueini y my computer ir pasirenki format and tos kortos, o gal netjp as darau ka?
Wyshniukas:

--- Citata iš: Jackus  Birželio 18, 2009, 15:20 ---bandziau, nu tipo prisijungi usb, pasirenki data transfer, nueini y my computer ir pasirenki format and tos kortos, o gal netjp as darau ka?

--- Baigti citatą ---

Būtent taip. Bet tikriausiai OS neleis to padaryt, nes M2 tuo metu naudojama telefono, nors galiu ir klysti. Bandei telefonu formatuoti?
Jackus:
man apsoliuciai neranda tos korteles, raso kad neydeta, kai nueinu y my computer tj rodo kad neydeta, ismeta lentele please incert tipo ydek korta nors ji yra
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją